Antena Meniu Search
x

Video "Cum poţi să spui aşa ceva?" Replica uluitoare primită de bărbatul încătușat și traumatizat din greșeală de mascați, în Botoșani

O familie din Botoşani s-a trezit în miezul nopţii cu mascaţii în casă. Trupele speciale l-au pus la pământ şi l-au încătuşat pe soţ, sub ochii soţiei şi ai copilului de nici trei ani. Ce s-a întâmplat, de fapt? Ceva relativ obişnuit în România: o descindere la adresa greşită. Se pare că trupele speciale de poliţie ar fi avut un mandat de percheziţie pentru o altă persoană, dintr-un alt bloc. Doar că au confundat strada cu o alee care avea aceeaşi denumire. După ce i-au traumatizat pe oameni, mascaţii au ridicat din umeri şi au spus: "Ne pare rău, se mai întâmplă!". Echipa Observator a vorbit cu bărbatul încătuşat din greşeală.

de Redactia Observator

la 16.12.2021, 17:21

Vezi și

"Mi-au speriat foarte tare soţia, vă daţi seama, i s-a ridicat tensiunea. În ziua aceea a durut-o inima toată ziua, vă daţi seama. Mi-au speriat şi copilul. Copilul acum doarme cu mine în fiecare seară de gâtul meu. N-au nicio legătură una cu alta şi tu spui că: "Hai că se mai întâmplă". Că "aşa e procedura, se întâmplă". Dar cum poţi să spui tu aşa ceva?", ne-a spus bărbatul.

Familie din Botoșani, trezită din somn și luată pe sus de mascații care au greșit adresa

Dimineața zilei de 12 decembrie a fost una pe care doi soți și copilul lor de doar trei ani nu o vor uita prea curând. Familia din Botoșani a fost trezită din somn și luată pe sus de mascații care au descins la adresa greșită. Soțul a fost pus la pământ și încătușat, înainte să-și dea seama ce se întâmplă.

În dimineața zilei de 12 decembrie, Alexandru M., capul familiei, dormea alături de soție și copilașul lor de 3 ani când au fost treziți de lovituri puternice în ușa apartamentului. Alarmat, bărbatul a mers să deschidă ușa, moment în care doi angajați de la trupele speciale ale poliției au intrat în casă. 

"Unul dintre ei mi-a spus: culcat! M-am culcat, mi-au pus cătușele, fără să mai spună nimic. Al doilea a început să controleze prin toată casa. A trezit și copilul din somn, după care a strigat: liber! și a intrat în casă un al treilea polițist. Un comisar, cred. Era îmbrăcat în civil și, fără să se prezinte, fără nimic, mi-a spus ca au un mandat de percheziție, însă când au zis numele persoanei percheziționate, am spus că este o greșeală. Nu eram eu. Am rămas complet blocat de la şocul pe care l-am avut. Eram spectator în propria casă. Vorbeau poliţiştii cu soţia şi eu mă uitam şi nu mai ştiam ce să zic. Parcă eram cine ştie ce criminal", a povestit bărbatul, la câteva ore după eveniment.

Speriați, cei doi soți au realizat rapid ce se întâmplase. Familia locuiește pe o alee care are același nume cu o stradă. Ei stau la apartamentul 7, cel vizat este tot 7, doar că unul este la parter, altul la etajul unu. Unul pe o alee, altul pe o stradă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Cum poţi să spui aşa ceva?" Replica uluitoare primită de bărbatul încătușat și traumatizat din greșeală de mascați, în Botoșani