Antena Meniu Search
x

Video Cum s-a petrecut accidentul din Vaslui, în care cinci persoane au fost rănite. Un copil de patru ani este în stare critică la spital

Accident cumplit într-o localitate din Vaslui. Un copil de patru ani este în stare critică, iar alţi patru oameni între care un minor au fost răniţi după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit frontal cu un camion. Pentru salvarea copilului a fost trimis un elicopter SMURD.  

de Adrian Obreja

la 23.08.2022, 13:56

Vezi și

Starea copilului de 4 ani este în continuare una gravă, este internat la Spitalul Sf. Maria din Iași. Acolo a fost transportat cu elicopterul SMURD, chemat în sprijin.

Copil de 4 ani, în stare critică după un accident

A suferit un traumatism cranian deschis destul de grav, acum se află în comă indusă și ventilat mecanic. Medicii sunt rezervați în acest moment în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

Un alt copil de doar două luni a ajuns la spital în Bârlad. Medicii spun că starea lui de sănătate este una stabilă și că nu este pusă viața în pericol. Are o fractură închisă de femur drept și va fi și el transferat la Spitalul Sf. maria din Iași cu o ambulanță SAJ C2.

Accidentul s-a produs pe un drum județean din Vaslui, iar martorii care au sunat la 112  au anunțat inițial că sunt trei victime. În momentul în care echipele de descarcerare au ajuns la fața locului au văzut că de fapt sunt 5 victime: 3 adulți și cei doi copii. 

Celalte victime, o femeie de 48 de ani și doi bărbați de 47 și 48 de ani prezentă contuzii minore și se află la Spitalul Bârlad. Sunt în stare stabilă la spital și că vor rămâne sub supravegehre. Tot martorii spun că autoturismul a derapat din cauza aluviunilor de pe șosea și s-a lovit de autocamion. În acest caz, s-a deschis un dosar pentru vătămare din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cum s-a petrecut accidentul din Vaslui, în care cinci persoane au fost rănite. Un copil de patru ani este în stare critică la spital