Antena Meniu Search
x

Video Cum s-a produs accidentul cu trei morți, lângă Vama Nădlac II. Șoferul și două fete au murit striviți sub remorca TIR-ului

Accident teribil pe autostrada A1, la niciun kilometru de Vama Nădlac II. Un şofer care conducea, cel mai probabil, de mai bine de 10 ore - maşina avea numere de Brăila - nu a văzut la timp că un TIR încetineşte în faţa sa şi a lovit, în plin, remorca acestuia. Maşina a intrat, pur şi simplu, sub TIR. Şoferul, pasagera din dreapta şi încă o tânără de pe bancheta din spate au murit pe loc. Un singur om a scăpat cu viaţă din maşină, dar şi el e în stare gravă, la spital.

de Redactia Observator

la 15.01.2022, 20:45

Vezi și

La 6.45 s-a dat alarma. Zece minute mai târziu, echipajele de descarcerare erau deja la locul accidentului. Dar era prea târziu pentru 3 dintre cei patru tineri aflaţi din maşina prinsă ca într-o menghină sub remorca TIR-ului. 

Pe asfalt, nicio urmă de frânare. Şoferul nu a observat la timp că TIR-ul cu remorcă a redus viteza pentru a ieşi de pe autostradă. Impactul a fost devastator.

Trei tineri au murit în mașina strivită sub remorca TIR-ului

Din autoturism, doar portbagajul a rămas intact, astfel că misiunea de descarcerare a fost extrem de dificilă.

Pe acelaşi subiect

Tânărul de 26 de ani aflat la volanul maşinii şi fata de 22 de ani care stătea pe locul din dreapta au fost ultimii scoşi. O altă tânără, de 24 de ani, de pe bancheta spate, nu a avut nici ea nicio şansă. Singurul supravieţuitor al tragediei, un tânăr de 29 de ani, a scăpat doar pentru că ocupa locul din spatele şoferului. Pompierii l-au găsit în afara maşinii, conştient, dar în stare gravă.

George Pleşca, purtător de cuvânt ISU Arad: ”Au găsit patru victime, din care trei încarcerate, din păcate decedate, o victimă ieşită din maşină, căreia i s-a acordat primul ajutor medical”.

Livia Pescar, purtător de cuvânt IPJ Arad:Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc accidentul”.

Accidentul a blocat traficul pe autostradă în apropierea Vămii Nădlac

Drumarii au degajat carosabilul de la prima oră a dimineţii, mai ales că în zonă se aşternuse ceaţa şi vizibilitatea redusă ar fi putut provoca şi alte incidente.

În urmă cu o săptămână, pe aceeaşi porţiune de drum, a avut loc un carambol în care au fost implicate 10 maşini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cum s-a produs accidentul cu trei morți, lângă Vama Nădlac II. Șoferul și două fete au murit striviți sub remorca TIR-ului