Antena Meniu Search
x

Video Imagini de coșmar pe autostrada A1, trei morți după ce o Skoda s-a înfipt într-un TIR, la Nădlac. Accidentul, la ieșirea din țară

Trei persoane persoane au murit în urma unui accident cumplit, pe autostrada A1, după ce o mașină Skoda Octavia a intrat sub un TIR. Tragedia s-a produs, în această dimineață, la kilometrul 581, în zona localității Nădlac, județul Arad, pe sensul de ieșire din țară.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.01.2022, 08:40

Vezi și

Atenție, informații și imagini cu puternic impact emoțional!

Accident înfiorător, în această dimineață, la ieșirea de pe Autostrada A1. Din primele informații, un autoturism Skoda Octavia a intrat sub un TIR, la Punctul de trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară.

Tragedia s-a produs la kilometrul 581, în zona localității Nădlac, județul Arad.

Trei morți într-un accident pe autostrada A1, la Nădlac 

În urma impactului devastator, trei persoane au murit pe loc, iar o a patra a fost transportată către spital. La accident au intervenit 4 echipaje ale Detașamentului Arad: 1 echipaj descarcerare, 1 echipaj de stingere si modul descarcerare, 1 echipaj SMURD TIM si 1 echipaj SMURD NADLAC.

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale sensului de mers Deva - Nădlac. Mașinile pot trece doar pe banda a doua. Polițiștii fac cercetări la fața locului, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la produs nenorocirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Imagini de coșmar pe autostrada A1, trei morți după ce o Skoda s-a înfipt într-un TIR, la Nădlac. Accidentul, la ieșirea din țară