Antena Meniu Search
x

Cum s-a trezit un bărbat din Satu Mare că are un BMW Seria 5 de care nici nu ştia

Un bărbat de 31 de ani din Tăşnad, judeţul Satu Mare, s-a trezit că pe lânga casa şi maşina pe care le deţine, mai are încă un autoturism de care nu ştia.

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 17:05

Cum s-a trezit un bărbat din Satu Mare că are un BMW Seria 5 de care nici nu ştia
- Profimedia - imagine ilustrativă

Potrivit PresaSM, bărbatul din Satu Mare a mers să-şi plătească taxele pentru casă şi maşină, un Volkswagen Touran, doar că atunci când a vrut să plece liniştit a fost oprit de funcţionari. Aceştia i-au adus la cunoştinţă că trebuie să plătească impozit şi pentru a doua maşină, un BMW Seria 5, maşină despre care omul nu ştia nimic.

Cum a demonstrat bărbatul că maşina nu-i aparţine

După mai multe investigaţii, realizate atât cu ajutorul funcţionarilor de la Taxe şi Impozite, cât şi pe cont propriul, bărbatul a descoperit că o persoană din judeţul Mehedinţi a falsificat toate actele astfel încât BMW-ul să apară pe numele lui. Poliţia a intrat pe fir şi i-a arătat tănărului în vârstă de 31 de ani contractul de vânzare-cumpărare, dar acesta a demonstrat că semnătura de pe contract nu-i aparţine.

După toată această aventură, bărbatul păgubit l-a contact pe Facebook pe cel care l-a înşelat cerându-i explicaţii. Acesta din urmă i-a spus că nu este în ţară şi că-l va contacta când se va întoarce. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, bărbatul din Satu Mare a depus plângere penală, iar acum Poliţia trebuie să dea cap acestui caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cum s-a trezit un bărbat din Satu Mare că are un BMW Seria 5 de care nici nu ştia