Antena Meniu Search
x

“Cum să urce aşa la volan?” Un șofer ucrainean a ajuns cu mașina pe contrasens, în Galați. Bărbatul tremura incontrolabil când a fost oprit

O maşină aflată pe contrasens a creat panică aseară pe o şosea din Galaţi. La volan se afla un şofer ucrainean în vârstă de 62 de ani. 

de Redactia Observator

la 23.03.2023, 13:27

Vezi și

Pe imaginile filmate de ceilalţi şoferi se vede cum maşina intră pe contrasens fiind foarte aproape să se izbească de alte două vehicule. În autoturism se mai aflau doi copii şi o femeie în vârstă de 51 de ani.

Martorii povestesc de asemenea că bărbatul tremura incontrolabil în momentul în care a oprit maşina. El a fost filmat de o altă şoferiţă din trafic care a a anunţat imediat autorităţile. La sosirea poliţiştilor, femeia care se afla în maşină a încercat să-şi asume vina şi să spună că ea era la volan.

Martor: Cum să urce aşa la volan?! Doamne, v-am filmat, am vrut să sunăm la poliţie.

Şoferul s-a ales însă cu permisul suspendat timp de 60 de zile şi cu o amendă în valoare de 870 de lei. Totodată se va stabili dacă acesta este apt să conducă vehicule pe drumuri publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » “Cum să urce aşa la volan?” Un șofer ucrainean a ajuns cu mașina pe contrasens, în Galați. Bărbatul tremura incontrolabil când a fost oprit