Antena Meniu Search
x

Video Cursă Baia Mare - Paris, întârziere de 6 ore. Pasagerii, coborați din avion după ce angajații au descoperit scurgeri din aeronavă

Un avion care trebuia să ajungă de la Baia Mare la Paris a ajuns la destinație cu 6 ore întârziere. Asta, deoarece, înainte de decolare au fost descoperite scurgeri din aeronavă. 

de Redactia Observator

la 29.03.2024, 08:30

Vezi și

În timpul verificărilor exterioare, angajații au observat aceste probleme, iar pasagerii au fost coborați din avion până la sosirea unei alte aeronave. În tot acest timp în care au așteptat, călătorii au primit apă și mâncare din partea companiei aeriene.

Înainte de decolare au fost descoperite scurgeri din aeronavă

Maria, călător: După ce am fost debarcați angajații aeroportului ne-au informat ca este vorba de o defecțiune a aeronavei, și am fost rugați să așteptăm câteva ore până ce vom efectua zborul cu o altă aeronava.

„În numele companiei HiSky, Aeroportul Internațional Maramureș dorește să-și ceară scuze pentru neplăcerile cauzate de întârzierea înregistrată pe ruta Baia Mare – Paris (Beauvais). Vă asigurăm pe această cale că atât aeroportul, cât și compania aeriană au depus toate demersurile necesare pentru a remedia situația. Siguranța pasagerilor este pe primul loc. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis reprezentanții aeroportului, potrivit BaiaMare.TV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cursă Baia Mare - Paris, întârziere de 6 ore. Pasagerii, coborați din avion după ce angajații au descoperit scurgeri din aeronavă