Antena Meniu Search
x

Video Cursă dementă a unui tânăr din Buzău: a fugit din benzinărie fără să plătească, cu poliţia pe urme, a schilodit un pieton şi a băgat în spital un poliţist

Un tânăr de 27 de ani din Buzău, drogat şi fără permis, a comis o serie de fărădelegi noaptea trecută. A fugit dintr-o benzinărie fără să plătească şi a pornit într-o goană nebună pe străzi cu poliţia pe urmele lui. A rănit grav un pieton aflat pe trotuar şi a băgat în spital un agent care îl fugărea. Urmează detalii cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 07.01.2023, 19:15

Vezi și

Aventura  extremă a şoferului de ocazie a început seara trecută într-o benzinărie din Râmnicu Sărat. Tânărul de 27 de ani fără permis şi cu numere de înmatriculare false, s-a oprit să alimenteze. Camerele de supraveghere din benzinărie au surprins momentul. Individul face plinul de 430 de lei. Îşi şterge apoi parbrizul şi fuge fără să plătească. O angajată a staţiei PECO iese imediat după el şi sună la poliţie. "A fost dat în consemn pe raza municipiului Râmnicu Sărat", a declarat Silviu Dinu – Poliția Rutieră Buzău.

La controlul drugtest, individul a ieşit pozitiv

Agenţii de la rutieră au făcut filtre prin oraş. Când a dat nas în nas cu agenţii, individul n-a oprit la semnal şi şi-a continuat goana nebună pe străzi. După şase kilometri, în localitatea Rubla, cu poliţia pe urme, a făcut prăpăd. A lovit un pieton de 47 de ani care mergea pe trotuar şi s-a oprit cu maşina într-un gard. "Echipajul de poliţie rutieră a efectuat viraj la stânga pentru a evita impactul cu autoturismul urmărit şi a intrat într-un cap de pod", a declarat Silviu Dinu – Poliția Rutieră Buzău.

Nici măcar asta nu l-a oprit. Şi a abandonat maşina şi a luat-o la goană prin curţile oamenilor. Într-un final, poliţiştii au pus mâna pe el. În maşină mai era cu un prieten. Amicul tânărului s-a făcut nevăzut noaptea trecută. Abia azi dimineaţă s-a hotârât să se predea. "M-am panicat de la accident! M-am predat acum!", a declarat acesta. "N-avea permis de conducere. Era număr de înamtriculare, din câte am înţeles, din afară", spune un martor.

Pietonul a fost dus la spital cu răni extrem de grave. Şi a pierdut un picior. Tot la terapie intensivă, a ajuns şi poliţistul. "Un bărbat în vârstă de 47 de ani, rănit grav, cu amputație de gambă, internat în secția A.T.I.- Ortopedie, introdus de urgență în sala de operație. Cealaltă victimă, un bărbat în  vârstă de 49 de ani, a suferit fractură de peroneu și contuzie pulmonară", a declarat Adriana Bunila, purtător de cuvânt al Spitalul Județean Buzău. La controlul drugtest, individul a ieşit pozitiv. Consumase canabis. Tânărul a fost reţinut, iar anchetatorii au deschis un dosar penal pe numele lui pentru şirul lung de fărădelegi comise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Cursă dementă a unui tânăr din Buzău: a fugit din benzinărie fără să plătească, cu poliţia pe urme, a schilodit un pieton şi a băgat în spital un poliţist