Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cursă ilegală între un Corvette şi un Jaguar! Unul dintre bolizi a ZBURAT peste calea ferată şi s-a izbit de peronul gării din Buftea - GALERIE FOTO

După o cursă ilegală cu şoferul unui Jaguar, un bărbat aflat la volanul unui Corvette a zburat peste calea ferată şi s-a izbit de peronul gării din Buftea.

de Redactia Observator

la 17.10.2017 , 12:20

După o cursă ilegală cu şoferul unui Jaguar, un bărbat aflat la volanul unui Corvette a zburat peste calea ferată şi s-a izbit de peronul gării din Buftea.

Şoferul unui Corvette, despre care martorii accidentului au precizat că ar fi un impresar care locuieşte în localitatea Corbeanca, a fost la un pas de moarte, ieri, după o cursă ilegală cu un alt şofer care conducea un Jaguar F Pace.

Articolul continuă după reclamă

Conform martorilor, cei doi şoferi s-au luat la întrecere pe şoseaua Tamaşi din Buftea, iar la un moment dat, în apropierea Gării Buftea, şoferul Jaguar-ului a încetinit pentru că ştia că urmează o curbă, în timp ce rivalul său, care nu cunoştea drumul, a continuat să accelereze.

Pe acelaşi subiect

Ajuns în curbă, şoferul Corvette-ului a scăpat maşina de sub control, iar aceasta a zburat efectiv peste calea ferată şi s-a izbit violent de peronul gării din Buftea. Din fericire, şoferul nu a păţit nimic, însă bolidul a fost serios avariat, la fel ca şi peronul şi calea ferată.

sursa foto: Bogdan Iosifaru - Facebook.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Cursă ilegală între un Corvette şi un Jaguar! Unul dintre bolizi a ZBURAT peste calea ferată şi s-a izbit de peronul gării din Buftea - GALERIE FOTO