Antena Meniu Search
x

Felea Gina, tânăra care racola fete pentru clubul din Torino loveşte din nou: 'Como si dice la voi, în România, Coca Cola?'

Felea Gina, tânăra în care 'poţi avea toată încrederea', loveşte din nou. După ce a făcut o ţară întreagă să râdă, Gina caută, din nou, fete pentru club.

Felea Gina, tânăra în care 'poţi avea toată încrederea', loveşte din nou. După ce a făcut o ţară întreagă să râdă, Gina caută, din nou, fete pentru club.

Cine nu îşi aminteşte de celebrul videoclip în care Gina, o româncă stabilită în Italia, le recomanda tinerelor din România să lucreze la clubul ei din Torino pentru a câştiga nişte 'bănuţi'.

Gina Felea revine în forţă pe Facebook şi este în căutare de tinere care vor să facă 'nişte bănuţi'

La mai bine de doi ani de la publicare clipului, Felea Gina loveşte din nou. Tot pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scopul tinerei este acelaşi ca şi în urmă cu doi ani, respectiv de a angaja românce dornice de câştiguri rapide la un club de noapte. De această dată, forma aleasă de Gina pentru a-şi promova anunţurile nu mai este clipul video, ci postările scrise în limba română sau italiană, în care nu lipsesc expresii de tipul 'como si dice, la voi în România, Coca Cola?'.

Pe pagina de Facebook a Ginei, care este urmărită de zeci de mii de oameni, aceasta postează anunţuri prin care încearcă să le convingă pe fete să lucreze în clubul ei de noapte din Torino, dar şi numeroase postări prin care îi anunţă pe bărbaţi că 'a primit prospături la club'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri Mondene » Felea Gina, tânăra care racola fete pentru clubul din Torino loveşte din nou: 'Como si dice la voi, în România, Coca Cola?'