Antena Meniu Search
x

Video Cursă nebună, sfârşită tragic. Florentin și Cristi au murit înecați, după ce au plonjat cu mașina furată în râul Siret

Tragedie în această dimineaţă în judeţul Bacău. Doi tineri, unul de 15 şi unul de 22 de ani, au murit după ce au căzut cu o maşină furată în canalul de scurgere a râului Siret, în zona satului Bereşti. Un martor ar fi sunat la 112 şi a anunţat că a văzut o maşină care mergea cu viteză plonjând în apă.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 06.07.2022, 14:28

Vezi și

Deocamdată, nu se știe dacă vorbim despre  a treia victimă sau mai multe. Tocmai de aceea, pompierii fac căutări și în acest moment în apă, pentru a se asigura că nu mai sunt și alte persoane care să se fi înecat și să nu fi ieșit la suprafață.

Cristi și Florentin au fost scoși la scurt timp după ce s-a dat apelul la 112. Un martor a sunat și a spus că a văzut mașina mergând cu viteză și apoi plonjând în apă. Una dintre persoane se pare că ar fi ieșit din mașină și stătea pe cupola acesteia, însă nu a mai reușit să se salveze. 

Tinerii furaseră mașina de la un prieten

În momentul în care pomperii au ajuns la fața locului au început imediat căutările, i-au scos din apă pe cei doi tineri, însă manvrele de resuscitare au fost în zadar și s-a declarat decesul.

În urmă cu puțin timp, a fost scos și autoturismul cu care au ajuns cei doi în apă. Se pare că vorbim despre o mașină pe care o furaseră de la un prieten. Ar fi luat-o în această dimineață, deși nu aveau permis de conducere. Au mers cu pe o distanță de câțiva kilometri, dar, cel mai probabil din cauza vitezei, tânărul care se afla la volan a pierdut controlul direcției și a ajuns cu mașina în apă.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz și continuă verificările. De asemenea, pompierii vor mai rămâne la locul tragediei, pentru a continua aceste căutări, să vadă dacă vorbim doar despre două victime sau și despre altele. Cunoscuții celor doi spun că Florentin și Cristi ar fi petrecut noaptea cu mai mulți prieteni, apoi ar fi luat mașina în cursul dimineții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Cursă nebună, sfârşită tragic. Florentin și Cristi au murit înecați, după ce au plonjat cu mașina furată în râul Siret