Antena Meniu Search
x

Cursantele Intact Media Academy le-au avut ca modele pe Geanina Ilieș și Raluca Dumitru la examenul final

Absolventele de la cursul de make-up ținut de Mirela Vescan în cadrul Intact Media Academy și-au dat examenul final și au avut parte de două invitate speciale

Absolventele de la cursul de make-up ținut de Mirela Vescan în cadrul Intact Media Academy

și-au dat examenul final și au avut parte de două invitate speciale. G

eanina de la Observatorul de Weekend și Raluca de la Star Matinal s-au lăsat machiate de două dintre cursantele Mirelei, iar rezultatul a fost mai bun decât se așteptau. Tema primită la examen a fost ”machiajul banană”, un machiaj care creează impresia de ochi mai mari, fapt care a încântat-o pe Geanina: "Mi s-a părut un machiaj foarte interesant. La mine e foarte important atunci când mă machiez să pun accent pe ochi! Din partea mea are nota 10!"

Și Raluca Dumitru a fost mulțumită de rezultat. Vedeta nu are răbdare să stea prea mult la machiaj, iar de data aceasta nici nu a fost nevoită: "S-a descurcat! M-a machiat foarte repede. Știu că au avut o oră la dispoziție, iar ea m-a machiat cam în 35 de minute."

"Foarte frumos au lucrat fetele. Machiajul se potrivește fizionomiei și personalității fiecăreia. Ambele fete au nota 10!", a apreciat Mirela Vescan.

Astăzi, 12 octombrie, la Intact Media Academy, va începe un nou curs de machiaj cu Mirela Vescan, care le va ghida pe noile studente în arta machiajului, pe parcursul următoarelor 5 săptămâni. Până acum, peste 450 de cursanți au absolvit cursul Mirelei. Vrei și tu o carieră în make-up? Te poți înscrie aici.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Cursantele Intact Media Academy le-au avut ca modele pe Geanina Ilieș și Raluca Dumitru la examenul final