Antena Meniu Search
x

Cuțitarii din Constanța au fost reţinuți după mai multe atacuri trase la indigo. Cum procedau tinerii

Doi bărbaţi din localitatea Negru Vodă au fost prinşi de poliţişti după mai multe atacuri trase la indigo. Tinerii de 26 şi 30 de ani ar fi ameninţat cu un cuţit două persoane: pe o femeie, în propria locuinţă şi pe un bărbat într-un taxi. În plus, bărbaţii le-ar fi luat şi banii victimelor. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 28.01.2022, 14:35

Vezi și

Cuțitarii din Constanța au fost reţinuți. În urma cercetărilor în 2 dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Constanța, cu sprijinul polițiștilor Poliției orașului Negru Vodă, au identificat doi bărbați, de 26, respectiv 30 de ani, bănuiți de comiterea faptelor. 

Pe 24 ianuarie cei 2 ar fi furat, prin amenințarea cu un cuțit, suma de 700 de lei de la o femeie, în timp ce se aflau la domiciliul acesteia, din municipiul Constanța. 

Pe 26 ianuarie, bărbatul de 26 de ani a amenințat, cu un cuțit, un alt bărbat, pe care persoana vătămată l-a dus cu mașina din municipiul Constanța până în orașul Negru Vodă. La finalul cursei, victima ar fi rămas fără suma de 250 de lei.

Cei 2 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. 

În cursul zilei, aceștia vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cuțitarii din Constanța au fost reţinuți după mai multe atacuri trase la indigo. Cum procedau tinerii