Antena Meniu Search
x

Video "Cuţitul la gât şi l-a tăiat". Ore critice pentru adolescentul din Oradea, tăiat într-un parc. Agresorul, cunoscut drept o persoană violentă

Un adolescent de 16 ani din Oradea a fost la un pas de moarte după ce un băiat de aceeaşi vârstă l-a tăiat cu un cuţit.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 23.06.2022, 13:59

Vezi și

S-a întâmplat aseară, într-un parc unde cei doi şi-au dat întâlnire. Victima a intuit că va urma un conflict aşa că a apucat să-şi cheme prietenii în zonă. Adolescenţii au fost însă martori neputincioşi la atac. Unul dintre ei a sunat la 112 şi a încercat să-i dea prietenului său primul ajutor, până la sosirea ambulanţei. 

Adolescentul în vârstă de 16 ani a fost operat, fiind vorba despre o intervenţie chirugicală complexă care a durat câteva ore. Medicii spun că acum starea lui este stabilă, dar următoarele ore sunt cruciale pentru că lama cuţitului i-a atins peretele carotidei.

Totul s-a întâmplat aseară, puţin după ora 20, într-un parc din Oradea. Cei doi adolescenţi se ştiau deja şi cu doar câteva minute înainte au avut o altercaţie verbală la câţiva metri distanţă. Şi-au dat întâlnire în parc pentru a discuta, dar victima ştia că va urma o bătaie, astfel că a luat cu el câţiva prieteni. Când au ajuns acolo, agresorul  l-a pus să îşi scoată tot ce are în buzunare şi să îngenuncheze în faţa lui, dar acesta a refuzat.

Fără ca cineva să mai apuce să intervină,  agresorul a scos un cuţit şi l-a tăiat în zona gâtului, după care a fugit. 

Pe acelaşi subiect

Înjunghiat în faţa prietenilor

Prietenii adolescentului rănit au sunat la 112, dar până la sosirea ambulanţei unul dintre ei a acordat primul ajutor şi chiar a reuşit să îi oprească hemoragia.

Agresorul a fost găsit câteva ore mai târziu de poliţişti într-un alt parc din oraş. A fost reţinut pentru 24 de ore şi astăzi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de alte măsuri preventive, mai ales că prietenii victimei spun că acesta este un adolescent cu probleme şi nu este la primele episoade de violenţă. 

Reporterii Observator au stat de vorbă cu un tânăr care susţine că este coleg de clasă cu victima şi a povestit cum s-a petrecut întreaga scenă.

Reporter: Ce s-a întâmplat?

Băiat: A venit băiatul acela şi i-a pus mâna stângă pe umăr, mâna dreaptă cu cuţitul la gât şi l-a tăiat

Reporter: Ai fost de faţă? 

Băiat: Da

Reporter: De la ce a izbucnit totul? 

Băiat: Din câte am înteles s-au certat de dinainte si pe scurt, doua vorbe au schimbat. cel care l-a taiat. I-a spus victimei sa scoata tot ce are in buzunare si sa se puna in genunchi. Baiatul a refuzat sa se puna in genunchi si asta a fost.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Cuţitul la gât şi l-a tăiat". Ore critice pentru adolescentul din Oradea, tăiat într-un parc. Agresorul, cunoscut drept o persoană violentă