Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un adolescent de 16 ani din Oradea a obligat un tânăr să se aşeze în genunchi, apoi i-a tăiat gâtul. Scandalul între cei doi pornise de la o fată

Un conflict între doi tineri din Bihor s-ar fi putut transforma într-o tragedie, după ce unul dintre ei i-a tăiat gâtul "rivalului" său. Motivul scandalului dintre cei doi a fost o fată.

de Redactia Observator

la 23.06.2022 , 10:48

Scandalul între cei doi pornise de la o fată Scandalul între cei doi pornise de la o fată - Shutterstock

Incidentul a avut loc în Oradea, iar din primele informaţii s-a stabilit că cei doi tineri, ambii în vârstă de 16 ani se cunoşteau, scrie bihon.ro.

Atacat într-un parc din oraş

Între cei doi a avut loc un conflict spontan care ar fi degenerat. În urma scandalului, unul dintre tineri i-a provocat celuilalt mai multe tăieturi la nivelul gâtului.

Articolul continuă după reclamă

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de la Ambulanţă, inclusiv o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă SMURD. 

Pe acelaşi subiect

Agresorul este elev la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul din Oradea. Acesta ar fi venit în parcul în care se afla victima şi i-ar fi cerut să se pună în genunchi şi să scoată tot ce are în buzunre.

După ce l-a urmărit şi a observat că face ceea ce îi cere, agresorul a scos din buzunar un cuţit cu o lamă de aproximativ 10-15 cm şi l-a tăiat la gât.

Tânărul este înregistrat în evidenţele poliţiei cu antecedente. El a fost prins la scurt timp după atac într-un alt parc din oraş. Poliţiştii au deschis un dosar penae.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Un adolescent de 16 ani din Oradea a obligat un tânăr să se aşeze în genunchi, apoi i-a tăiat gâtul. Scandalul între cei doi pornise de la o fată