Antena Meniu Search
x

Video Cutremur azi în România. Seismul de 4,8 pe Richter s-a produs în Vrancea și a fost resimțit în mai multe orașe, inclusiv București

Un nou cutremur cu o magnitudine de 4.8 pe Richter a avut loc azi noapte în judeţul Buzău. Seismul s-a produs la o adâncime de aproximativ 140 de kilometri, în zona seismică Vrancea şi a fost resimţit în Focşani, Sfântu-Gheorghe, Braşov şi chiar şi în Bucureşti. 

de Redactia Observator

la 04.12.2023, 20:51

Vezi și

Un cutremur cu magnitudinea 4,8 s-a produs în noaptea de duminică spre luni în zona seismică Vrancea. Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului anunță că seismul a avut loc la ora 00.05, în zona seismică Vrancea, la adâncimea de 132 de km.

Cutremur de 4,8 în zona Vrancea. A fost resimțit și în București

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 54km NV de Buzău, 57km V de Focșani, 63km SE de Sfântu-Gheorghe, 68km E de Brașov, 77km NE de Ploiești.

Seismul a avut loc după ce tot ieri la prânz, un alt seism a avut loc tot în judeţul Buzău, acesta având o magnitudine de 3.2. Din fericire, nu au fost înregistrate pagube semnificative sau victime. 

Cel mai mare cutremur din acest an înregistrat în România a fost de 5.7 magnitudine şi a avut loc pe 14 februarie, în judeţul Gorj, la o adâncime de 6,3 kilometri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Cutremur azi în România. Seismul de 4,8 pe Richter s-a produs în Vrancea și a fost resimțit în mai multe orașe, inclusiv București