Antena Meniu Search
x

Cutremur azi în România. Seismul s-a produs în Timiş, la mică adâncime, şi a avut magnitudinea de 3 pe Richter

Un cutremur cu o magnitudine de 3 pe Richter a avut loc la miezul nopții de joi spre vineri, în Banat, Timiș, anunţă Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Seismul s-a produs la doar 9,8 kilometri adâncime.

de Redactia Observator

la 02.02.2024, 07:20

Cutremurul a avut loc la ora 00:06, în Banat, Timiș, a avut magnitudinea 3.0 şi s-a produs la doar 9.8 kilometri adâncime. 

Seismul a avut loc în apropierea următoarelor oraşe: 34 km S de Timișoara, 50 km V de Reșița, 70 km E de Zrenjanin, 81 km NE de Pancevo, 81 km S de Arad, 91 km N de Smederevo, 95 km NE de Belgrade, 96 km NE de Zemun, potrivit INFP.

infp.ro

Anul trecut, cel mai puternic cutremur înregistrat în România a fost de 5.7 magnitudine şi a avut loc pe 14 februarie, în judeţul Gorj, la o adâncime de 6,3 kilometri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cutremur azi în România. Seismul s-a produs în Timiş, la mică adâncime, şi a avut magnitudinea de 3 pe Richter