Antena Meniu Search
x

CUTREMURĂTOR! A fost abuzată, maltratată şi supusă unor PERVERSIUNI greu de imaginat! Chinul cumplit trăit de o româncă în Italia

Caz cutremurător în Italia, acolo unde o româncă în vârstă de 62 de ani a fost supusă unor chinuri inimaginabile de italianul pentru care lucra ca îngrijitoare.

Caz cutremurător în Italia, acolo unde o româncă în vârstă de 62 de ani a fost supusă unor chinuri inimaginabile de italianul pentru care lucra ca îngrijitoare.

Valentino Ventura, în vârstă de 77 de ani, rezident în localitatea italiană Macerata, a fost achitat de instanţă, după ce a fost acuzat că a abuzat-o sexual pe româncă.

Potrivit presei din Peninsulă, citată de rotalianul.com, femeia, care locuia cu italianul în aceeasşi casă, ar fi fost supusă unor tratamente inumane. 

A lăsat-o fără apă caldă şi fără încălzire, i-a dat să mănânce numai roşii şi pâine învechită, i-a furat 470 de euro, a abuzat-o sexual, a lovit-o şi ameninţat-o.

Pe acelaşi subiect

Toate aceste fapte ar fi avut loc în perioada noiembrie - decembrie 2011.

Într-unul dintre aceste episoade, bărbatul de 77 de ani ar fi trântit femeia pe pat şi, sub ameninţarea că o dă afară din casă, a început să o pipăie. Nu de puţine ori, italianul a atins-o pe româncă în zonele intime ale corpului, scrie Cronache Maceratesi.

Cu toate acestea, ieri, procurorul Enrico Riciioni a cerut Tribunalului din Macerata ca Valentino Ventura să fie absolvit de orice vină.

Bătrânul a fost astfel achitat de acuzaţiile aduse pentru că nu existau suficiente dovezi care să probeze aceste fapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » CUTREMURĂTOR! A fost abuzată, maltratată şi supusă unor PERVERSIUNI greu de imaginat! Chinul cumplit trăit de o româncă în Italia