Antena Meniu Search
x

Cutremure succesive în România, în ultimele 24 de ore. Ultimele două s-au produs în Vrancea

Patru cutremure s-au produs în România, în ultimele 24 de ore. Două dintre seisme s-au produs în zone unde astfel de evenimente au loc mai rar.

Patru cutremure s-au produs în România, în ultimele 24 de ore
Patru cutremure s-au produs în România, în ultimele 24 de ore. Două dintre seisme s-au produs în zone unde astfel de evenimente au loc mai rar

Patru cutremure s-au produs în România, în ultimele 24 de ore. Două dintre seisme s-au produs în zone unde astfel de evenimente au loc mai rar.

Un astfel de seism s-a produs ieri dimineaţă, în Prahova, la doar 23 de kilometri adâncime. Potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut loc la 7.03, şi a avut magnitudinea 2,4 grade pe scara Richter.

Câteva ore mai târziu, a fost cutremur în judeţul Caraş-Severin. Seismul s-a produs la ora 11.45, la doar 4 kilometri adâncime şi a avut magnitudinea de 2,5.

Astăzi, la ora 5.50, a avut loc un alt cutremur, în Vrancea. Seismul de 25 grade pe scara Richter s-a produs la 65 de kilometri adâncime.

Al patrulea seism s-a produs tot în Vrancea, la 73 de kilometri adâncime.

Cutremurul a avut loc la ora 10.08 şi magnitudinea de 3,3 grade pe scara Richter.

Cel mai puternic cutremur de la începutul acestui an s-a produs în 25 aprilie.

Seismul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cutremure succesive în România, în ultimele 24 de ore. Ultimele două s-au produs în Vrancea