Antena Meniu Search
x

Video ''Dacă mai dă o rafală, e gata.'' O nouă bucată de munte a luat-o la vale pe DN 17 B, în Suceava. Muncitorii tocmai lucrau la consolidarea versantului

O nouă alunecare de teren a avut loc în această dimineaţă pe DN17 B, în judeţul Suceava. În zona în care se lucrează deja la consolidarea versantului, ca urmare a alunecării de teren din toamna anului trecut, o nouă bucată de munte a luat-o la vale. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 22.05.2023, 14:01

Vezi și

''Dacă mai dă o rafală, e gata. Excavatoarele noastre...'' 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Alunecarea de teren a avut loc la ora 7. Cei de la firma de construcţii se ocupă deja de câteva luni de reconsolidarea versantului care este instabil de mai mult timp. 

Mai multe utilaje se aflau acolo, dar oamenii au reuşit să fugă la timp, fără să fie răniţi. Încă din toamna anului trecut s-au înregistrat probleme grave, când au mai existat alunecări de teren şi traficul a fost blocat o perioadă mai lungă de timp.

Se ia în calcul ridicarea unui zid de beton pentru că nu s-a găsit altă soluţie, în condiţiile în care au loc frecvent alunecări în zonă. Acolo, sunt mai multe izvoare şi foste mine care fac ca locul să fie şi mai instabil atunci când sunt precipitaţii abundente. Rămâne de văzut ce se va putea face mai departe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ''Dacă mai dă o rafală, e gata.'' O nouă bucată de munte a luat-o la vale pe DN 17 B, în Suceava. Muncitorii tocmai lucrau la consolidarea versantului