Antena Meniu Search
x

Video "Dacă nu fugeam repede, ne omora!" Un şofer de 19 ani, începător, a făcut prăpăd cu maşina pe străzile din Deva. În cursa haotică a dărâmat un stâlp de iluminat

Inconştienţa unui şofer de 19 ani era să producă o tragedie chiar în centrul municipiului Deva! După ce a condus haotic zeci de kilometri, la un moment dat, tânărul a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens, acolo unde a lovit în plin un alt autoturism care circula regulamentar. Nici asta nu l-a oprit, teribilistul a mai tamponat două maşini parcate şi a dărâmat un stâlp de iluminat. 

de Redactia Observator

la 07.03.2024, 11:21

Vezi și

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Iuliu Maniu din Deva. Grăbit, şoferul de 19 ani care era şi începător nu a mai ţinut cont de regulile de circulaţie şi a călcat pedala de acceraţie.

În câteva clipe s-a ciocnit de un alt autoturism.

Constantin Vaciu, şoferul lovit: Urcam regulamentar, aveam 40 km/h, am văzut că vine unul în jos, îi fugea fundul.

Bogdan Niţu, IPJ Hunedoara: A trecut peste scuarul ce desparte benzile de circulaţie şi a lovit autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La milimetru s-a salvat de maşina scăpată de sub control şi un pieton.

Victimă: Dacă nu fugeam repede ne omora!

În cursa nebună individul a dărâmat un stâlp de iluminat şi a lovit alte două automobile parcate în apropiere. Speriaţi, trecătorii au sunat la 112.

La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipe de intervenţie. 

Petru Cibian, comandant Detaşament Pompieri ISU Deva: Trei victime, două implicate în mod direct, aflate în autoturism şi o a treia pe care o considerăm colaterală, care se afla pe trotuar.

Toţi au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Pe numele şoferului teribilist a fost deschis un dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Dacă nu fugeam repede, ne omora!" Un şofer de 19 ani, începător, a făcut prăpăd cu maşina pe străzile din Deva. În cursa haotică a dărâmat un stâlp de iluminat