Antena Meniu Search
x

"Dacă vrei bani mulți, trebuie un pic să asculți". Interpretă de muzică populară, racolată pe internet pentru o partidă de amor. I se oferea 100 de euro pe oră

Situație inedită pentru o interpretă de muzică populară. Deși la început de drum, tânăra de 17 ani s-a trezit cu o propunere indecentă pe internet chiar de la cel care o angaja să cânte la pensiunea sa.

de Redactia Observator

la 04.08.2023, 22:05

"Dacă vrei bani mulți, trebuie un pic să asculți". Interpretă de muzică populară, racolată pe internet pentru o partidă de amor. I se oferea 100 de euro pe oră - Vasiledale.ro

Fetei i se cerea să se îmbrace sexy pentru a face bani mulți sau chiar putea merge mai departe spre o partidă de amor. În schimb i se oferea 100 de euro pe oră.

I s-a propus relații intime în schimbul banilor

Fata de 17 ani, care este într-o relație cu instrumentistul din formația sa de aceeași vârstă, a fost abordată de un bărbat pentru a o invita să cânte la cabana pe care o administrează în Groapele Chiuzbăii, județul Maramureș. Potrivit vasiledale, una dintre discuțiile dintre adolescentă și individ a fost înregistrată audio:

– ”Până acuma oriunde am fost și am cântat, unde am fost invitată să cânt, nimeni nu a vorbit așa cu mine. Nimeni nu a încercat așa ceva.

Pe acelaşi subiect

- Nici eu nu voi încerca, nu am nevoie eu de trupul tău…

-Și cu banii, cu ultimul mesaj?

- Aaa, ți-am spus că la asemenea party-uri sunt oameni, bărbați cu bani care pentru a dansa sau pentru a cânta ceva, dau sute de euro. Dar trebuie să fi îmbrăcată sexy, trebuie să dansezi nu știu cum. Din ăstea. Înțelegi? Ție dacă îți plac banii, dacă vrei bani mulți trebuie un pic să asculți. Nu trebuie să faci sex. Asta doar dacă tu alegi și îți place un bărbat pentru că în viața ta nu va fi doar (…) singur. Poate să fie o grămadă, că asta este viața.

- Dar eu nu sunt o persoană din aia în primul rând.

- Nimeni, fii atentă, nimeni nu este persoana aia însă viața se termină, ne împinge în direcția aceea. Să nu crezi că va fi singurul bărbat. Nu știu dacă a fost și primul, tu știi”.

Adolescenții le-au povestit părinților, iar împreună au mers și au depus plângere la poliție.

Ce spun oamenii legii

”La data de 24 iulie 2023 polițiștii Secței 1 Groși au fost sesizați despre faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani din Răzoare ar fi trimis unei minore în vârstă de 17 ani din Coaș mai multe mesaje prin care i-a propus să se întâlnească cu aceasta în scopul întreținerii de raporturi sexuale contra unei sume de bani.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuș sub aspectul comiterii infracțiunii de racolare a minorilor în scopuri sexuale”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Dacă vrei bani mulți, trebuie un pic să asculți". Interpretă de muzică populară, racolată pe internet pentru o partidă de amor. I se oferea 100 de euro pe oră