Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Noapte bună, sunt ruptă". Ultimele mesaje pe care Shara i le-a scris mamei sale, cu trei ore înainte de a muri în casa iubitului cunoscut pe internet

"Noapte bună, sunt ruptă". Sunt ultimele mesaje pe care Shara i le-a scris mamei sale, cu trei ore înainte de a-și pierde viața în brațele lui Mateo, tânărul de 19 ani cunoscut pe internet. Este ultima legătură dintre viață și moarte.

de Monica Palade

la 05.08.2023, 08:34

Shara și-a mințit mama, nu a ajuns niciodată în camera de hotel, unde îi povestea acesteia că stă în cameră cu prietena ei. Fata a plecat de acasă, dumincă seara, împreună cu prietena ei. Trebuiau să ajungă la o conferinţă internaţională de debate-uri organizată de elevii din Neamţ. A fost luată de la gară de Mateo, cu care s-a plimbat prin oraș și cu care într-un final a ajuns în casa lui din Dumbrava Roșie. Acolo, adolescenta eminentă de 16 ani avea să își trăiască ultimele ore din viață.

Prima noapte de iubire, ultima noapte de viață

Dialog mamă- Shara pe Whatsapp: - Drum bun, fetele. 

- Mersi.

Pe acelaşi subiect

- Aveți grijă. V-ați urcat în tren?

- Da. 

- Ce faceți? Pe unde ați ajuns?

- Am trecut de Mizil. 

- Alo Maria. Ce zici?

- Lasă-mă că avem probleme cu cazarea. E oribilă. Și orice cazare decentă e 400 de lei. Fix câți bani am la mine.

-Aștept să mă suni. În ce zi te întorci și la ce oră?

- Pe 3, pe la prânz.

- Și la ce hotel stați? Cum se numește, nu trebuie să îmi spui și mie?

- Petrodava one.

- Noapte bună. 

- Noapte bună. Sunt ruptă.

În miezul nopţii, părinții Sharei au primit vestea cumplită care le-a distrus viaţa. Fiica lor este moartă. Tatăl: Am primit un apel de la inspectoratul de urgenţă: Luaţi loc, staţi jos, copilul dvs este mort! L-am întrebat ce s-a întâmplat şi a zis: Fetiţa era acasă la prietenul ei şi i s-a făcut rău, s-a pornit o hemoragie şi nu a mai putut să fie resuscitată.

Părinții fetei din București cred că a fost drogată fără voia ei și violată. Iar până să fie chemate ajutoare au trecut zeci de minute. Minute care ar fi putut, poate, să o salveze. Până atunci, rămân zeci de întrebări fără răspuns.

Răpuși de durere, părinții Sharei tânjesc după adevăr. Vor să afle ce s-a întâmplat cu copila lor, care avea mii de vise și planuri de viitor. Și din care nu au mai rămas nimic. Decât cenușă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Noapte bună, sunt ruptă". Ultimele mesaje pe care Shara i le-a scris mamei sale, cu trei ore înainte de a muri în casa iubitului cunoscut pe internet