Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Petre Daea donează peste o mie de perechi de ciorapi de lână unor centre pentru îngrijire a persoanelor vârstnice

Petre Daea va dona joi peste 1.000 de perechi de ciorapi de lână, unor centre pentru îngrijire a bătrânilo, din judeţele Călăraşi, Giurgiu şi Ialomiţa.

de Redactia Observator

la 21.12.2017 , 10:00

Petre Daea va dona joi peste 1.000 de perechi de ciorapi de lână, unor centre pentru îngrijire a bătrânilo, din judeţele Călăraşi, Giurgiu şi Ialomiţa, a anunţat ministerul.

”În spiritul sărbătorilor de iarnă, ministrul împreună cu angajaţii din MADR au achiziţionat, din mai multe judeţe ale ţării (Sibiu, Bistriţa-Năsăud, Maramureş) şosete de lână croşetate manual. Prin acest demers, ministrul îşi doreşte să le facă o mică bucurie în prag de Crăciun, persoanelor vârstnice aflate în centrele de îngrijire de la Onceşti (Giurgiu), Ciocăneşti (Călăraşi), Slobozia, Balaciu (Ialomiţa)”, arată un comunicat al ministerului.

Acţiunea face parte din Campania "Alege oaia!” şi are ca scop încurajarea şi promovarea micilor producători locali, au declarat oficialii ministerului.

Articolul continuă după reclamă

Ministerul Agriculturii a lansat în luna octombrie programul ”Alege oaia” pentru a stimula consumul de carne de oaie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Petre Daea donează peste o mie de perechi de ciorapi de lână unor centre pentru îngrijire a persoanelor vârstnice