Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dana, o tânără de 22 de ani, a murit în urma unui accident teribil pe Autostrada A1, în zona Sălişte. Impactul a avut loc între 2 maşini

Miercuri seara un accident cumplit a avut loc pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, la Săliște, pe sensul Sibiu – Sebeș. Două maşini s-au ciocnit violent iar una dintre ele a fost aruncată într-un parapet, după ce un şofer din Alba nu s-a asigurat şi a schimbat benzile pentru a lăsa un vehicul să-l depăşească. Două persoane au fost rănite grav în impact, printre care şi Dana, o tânără de 22 de ani, care a murit astăzi la spital.

de Redactia Observator

la 24.11.2023, 12:55

Un accident grav a avut loc pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, miercuri seara, la kilometrul 270, Săliște, pe sensul Sibiu – Sebeș.

Cum s-a produs accidentul de pe A1

"Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 1, în zona benzii de accelerare, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din județul Alba, a schimbat direcția de deplasare din banda 1 în banda 2 pentru a permite unui autovehicul să pătrundă din banda de accelerare în banda 1. În acel moment a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe banda 2 de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Cluj. Acest autoturism a fost proiectat apoi în glisiera marginală. Șoferul autoturismului proiectat în glisieră și pasagera din mașina pe care o conducea, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Cluj, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital", a declarat IPJ Sibiu.

Fata a murit azi la spital

La acel moment, echipajul a acționat pentru descarcerarea unei tinere în vârstă de 22 de ani. Aceasta a murit astăzi la spital în urma rănilor grave.

Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD cu medic având multiple traumatisme la nivelul membrelor și transportată de urgență la UPU Sibiu, conștientă. De asemenea a fost transportat la UPU Sibiu un bărbat de 28 de ani cu atac de panică, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Dana, o tânără de 22 de ani, a murit în urma unui accident teribil pe Autostrada A1, în zona Sălişte. Impactul a avut loc între 2 maşini