Antena Meniu Search
x

Colegii lui Darius, tânărul mort într-un accident la Orăştie, au aprins lumânări şi s-au rugat la şcoală: 'Campionii nu mor niciodată' (Video)

Colegii lui Darius Andrei Stan, tânărul mort într-un groaznic accident la Orăştie, au aprins lumânări şi s-au rugat pentru el, chiar la şcoală.

Colegii lui Darius Andrei Stan, tânărul mort într-un groaznic accident la Orăştie, au aprins lumânări şi s-au rugat pentru el, chiar la şcoală.

Darius era elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional 'Aurel Vlaicu' din Orăştie şi urma să împlinească 19 ani în luna februarie.

Sâmbătă după-amiază, la ieşire din Orăştie, Darius Andrei Stan, fiul unui poliţist din oraş, conducea un autoturism marca Dacia Solenza.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, din motive necunoscute încă, Darius ar fi pierdut controlul volanului, iar maşina a pătruns pe contrasens, acolo unde s-a izbit violent de un autoturism marca BMW, înmatriculat în judeţul Alba, în care se afla un bărbat de 60 de ani şi o femeie de 59 de ani.

Darius Andrei Stan conducea o Dacie in momentul accidentului de la Orastie

Ambele maşini circulau cu viteză, iar impactul a fost atât de puternic încât toţi cei trei oameni au murit pe loc.

Trei oameni au murit in urma accidentului de la Orastie

Atât BMW-ul, cât şi Dacia, s-au transformat în două mormane de fiare, iar cei trei oameni au rămas încarceraţi.

Slujbă la liceu pentru Darius, tânărul mort în accidentul de la Orăştie

Patru preoţi au ţinut, astăzi, o slujbă la Colegiul Naţional 'Aurel Vlaciu' din Orăştie în memoria lui Darius Andrei.

Colegii lui au plâns pe tot timpul slujbei, au aprins lumânări şi candele şi au construit un altar pe banca tânărului.

"L-am cunoscut cu zâmbetul pe buze şi aşa îl voi ţine minte mereu. A fost o persoană minunată şi ajuta pe toată lumea. Îi plăcea să se distreze şi era un prieten adevărat. Ne vom aduce aminte de el şi în clipele bune, şi în clipele rele. A fost un frate pentru noi", a declarat Andrei, unul dintre colegii lui Darius.

O poză cu Darius a fost pusă pe bancă, iar pe aceasta era trecut mesajul: 'Campionii nu mor niciodată. Tu ai fost şi vei rămâne un campion!'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Colegii lui Darius, tânărul mort într-un accident la Orăştie, au aprins lumânări şi s-au rugat la şcoală: 'Campionii nu mor niciodată' (Video)