Antena Meniu Search
x

Noi detalii despre tragedia de la Orăștie unde trei oameni au murit pe loc: 'Nu există urme de frânare'

Trei oameni au murit pe loc în urma unui accident devastator produs la ieșirea din municipiul Orăștie. Detalii șocante ies la iveală după ancheta Poliției.

Trei oameni au murit pe loc în urma unui accident devastator produs la ieșirea din municipiul Orăștie. Detalii șocante ies la iveală după ancheta Poliției.

Potrivit ultimelor informații puse la dispoziție de polițiștii rutieri care au efectuat cercetarea la fața locului în cazul accidentului de la Orăștie, tânărul de 18 ani aflat la volanul unui autoturism marca Dacia Solenza este vinovat de producerea tragediei.

Darius Andrei Stan era fiul unui polițist din Orăștie și elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional 'Aurel Vlaicu'. El urma să împlinească 19 ani în luna februarie.

Pe acelaşi subiect

"Tânărul circula din Direcția Orăștie spre Sebeș, pe DN 7, pe un sector de drum în aliniament, pe carosabil uscat. Din primele cercetări s-a stabilit că a pătruns pe contrasens", a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

Nenorocirea s-a produs la ieșire din Orăștie, acolo unde Darius Andrei Stan, aflat la volanul Daciei, a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un autoturism marca BMW în care se afla un bărbat de 60 de ani și o femeie de 59 de ani.

Potrivit polițiștilor, niciunul dintre cei doi șoferi nu a frânat înainte de nenorocire.

Impactul a fost atât de puternic încât ambele mașini au fost distruse în totalitate, iar cei trei oameni au rămas încarcerați între fiarele contorsionate și au murit pe loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Noi detalii despre tragedia de la Orăștie unde trei oameni au murit pe loc: 'Nu există urme de frânare'