Antena Meniu Search
x

Video De ce a decis "Lindon" Duduianu să se predea. Victimele sale ar fi celebrii cântăreți de manele Florin Salam și Tzancă Uraganu

Un membru al clanului Duduianu, urmărit international de un an şi jumătate, a ajuns în arest. Interlopul nu a fost însă capturat, ci s-a predat. Ştefan Duduianu zis "Lindon" a anunţat pe Facebook că vine în România. Este acuzat de tâlhărie şi şantaj. 

de Redactia Observator

la 27.01.2022, 19:25

Vezi și

Ștefan "Lindon" Duduianu: Numai puţin, vă rog, ca să se adune mai multă lume. În primul rând, vreau să fac şi eu un anunţ către domnul procuror al României şi către domnul ministru al Justiţiei.

Lindon Duduianu nu a făcut anunţul până nu a avut suficienţi privitori. De pe aeroportul din Birmingham, interlopul din clanul Duduianu anunţa Poliţia Română că vine să se predea. Şi că şi-a cumpărat singur biletul spre arest. 

Ștefan "Lindon" Duduianu: Mă duc să îmi fac check-inul şi de asta am făcut live-ul, să vadă toată Poliţia Română, să vadă că vin singur şi mă predau, Interpolul, toată lumea. Să daţi distribuire să vadă toată lumea, să ajungă departe. 

Ștefan "Lindon" Duduianu a fugit din România în august 2020

Pe acelaşi subiect

Timp în care pe numele lui a fost emis mandat de arestare şi era pe lista infractorilor căutaţi. Nu doar poliţiştii l-au aşteptat la aeroport, ci şi familia. Flancat de mascaţi şi cu cătuşe la mâini, interlopul a defilat prin aeroportul Otopeni. 

Reporter: Cum ai decis să te predai tocmai acum? 

Duduianu: Vă daţi seama că nu sunt vinovat, nu? 

Reporter: Ce ce nu te-ai predat până acum acum? 

Duduianu: Am fost şi eu în Anglia, am muncit, vă daţi seama. 

Reporter: Și acum ce vei face? 

Duduianu: Am venit să se afle adevărul, nu?

Până să îşi spună propria versiune în faţa judecătorilor, a fost dus în arest. Ştefan Duduianu este acuzat de tâlhărie şi şantaj în dosarul maneliştilor. Mai mulţi membri ai temutului clan ar fi obligat cântăreţi precum Florin Salam, Nicolae Guţă sau Tzancă Uraganu, văr cu aceştia, să presteze la diferite petreceri fără să primească bani.

Interlopii îi șantajau pe maneliști la petreceri și le luau banii

În unele cazuri, interlopii se duceau în diferite locuri unde cântau maneliştii, dădeau dedicaţii, iar la finalul petrecerii cereau mii de euro înapoi. De multe ori, pretindeau sume mai mari decât oferiseră ori le cereau taxă de protecţie, ca să îi lase în pace. Aproape un sfert de milion de euro ar fi obţinut astfel de la artişti. Un alt membru al clanului, Florin Duduianu, zis Anaser, este dat şi el în urmărire. 

Faptul că este căutat de poliţie nu l-a împiedicat să facă şi el live-uri pe internet. Surse Observator spun că Anasar a locuit o lungă perioadă tot în Anglia, unde ar fi ajuns la spital în urma unei bătăi, dar nu ar fi fost reţinut. 

Potrivit Cancan, interlopul ar fi ajuns cumva în Mexic, de unde ar fi trecut apoi graniţa în Statele Unite. Acolo ar fi intrat într-o reţea de infractori care se ocupă cu furtul de pe carduri bancare, înșelăciuni cu aur fals, precum și cu exploatarea cerșetorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » De ce a decis "Lindon" Duduianu să se predea. Victimele sale ar fi celebrii cântăreți de manele Florin Salam și Tzancă Uraganu