Antena Meniu Search
x

Se anunţă un război între clanurile din Iaşi: "Care e de mers la cimitir, merge la cimitir, care e de mers la pușcărie, merge la pușcărie"

Clanurile din Iaşi se pregătesc de un veritabil război. Anunţul a fost făcut, pe Facebook, de Ion Gangal, unul dintre liderii unui clan interlop din Iaşi.

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 09:17

Se anunţă un război între clanurile din Iaşi: "Care e de mers la cimitir, merge la cimitir, care e de mers la pușcărie, merge la pușcărie"
- Facebook / Ion Gangal

Potrivit BZI, întreg scandalul a pornit de la un conflict petrecut săptămâna trecută. Atunci, un grup de persoane din care făceau parte din membri ai clanului Tănase a atacat o maşină în care se aflau trei femei din clanul Gangal. Acum, Ion Gangal şi-a ameninţat rivalii că urmează represalii după acest incident.

"Știe tot Iașul și toată România că eu am stat 25 de ani la pușcărie. Eu n-am intrat pentru găinării, am intrat pentru că am bătut, am tăiat și am omorât. Eu, dacă mă duc la pușcărie, mă duc ca la mine acasă. Pot să stau și pe viață, dar cu voi nu rămâne așa! Vine fratele meu acasă și vorbesc cu el, vedem ce facem, pentru că nu iau eu decizii singur! Dar ascultați ce spun: nu rămâne așa! Dacă v-ați luat de 3 femei… Ați avut noroc că nu eram acolo. Vă dădeam cu cioatele astea ale mele de vă băgam în mormânt. Noi suntem din neam de lingurari, noi nu venim cu spray-uri, noi venim cu furci, cu topoare, cu coase. Care e de mers la cimitir, merge la cimitir, care e de mers la pușcărie, merge la pușcărie. La urmă se vede. Noi cu Poliția nu avem nimic, să-și facă treaba. Eu nu mai am zi și noapte somn. Pe o parte din voi vă cunoaștem, vă știm, dar o să-i aflăm pe toți. Toți 60 care ați fost pe 3 femei, ați scos cuțitul la ele. Dacă erați niște țigani deștepți și cu capul pe umeri, nu se ajungea aici", a fost mesajul de ameninţare a lui Ion Gangal.

Acesta a mai precizat că aşteaptă ca fratele său să ajungă acasă pentru a porni "operaţiunea".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Se anunţă un război între clanurile din Iaşi: "Care e de mers la cimitir, merge la cimitir, care e de mers la pușcărie, merge la pușcărie"