Antena Meniu Search
x

Video "Mă duc să-mi fac check-in, să vadă toată Poliţia Română". Ștefan Duduianu, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi români, s-a predat

Unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi români, Ştefan Duduianu, care se afla pe lista celor cautati de Poliţia Româna, a decis să se predea autorităţilor. Bărbatul de 26 de ani s-a întors din Marea Britanie, iar pe aeroportul Otopeni a fost aşteptat de poliţişti şi familie. Acuzat de tâlhărie şi complicitate la şantaj, Duduianu spune că este nevinovat.

Vezi și

"Mă duc să-mi fac check-in şi de asta am făcut live-ul, să vadă toată Poliţia Română. Să vadă că vin singur şi mă predau. Interpolul, toată lumea!".

Ştefan Duduianu, zis Lindon, era pe lista Most Wanted a Poliţiei Române. Până azi-noapte, când a decis să se predea. Într-un live făcut pe o reţea de socializare de pe aeroportul din Birmingham, a pledat nevinovat.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"Dacă eu mă simţeam vinovat sau ştiam că am făcut ceva, nu mai îmi cumpăram bilet să vin acasă, să mă prezint singur. De asta am decis să vin acasă".

Frații Ștefan și Florin Duduianu, dați în urmărire pentru șantaj și tâlhărie

Ştefan Duduianu, împreună cu fratele său, Florin, au fugit în Anglia de mai bine de un an.

Amândoi au fost daţi în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare în lipsă pentru tâlhărie şi şantaj. 

"Eu, personal, mă simt nevinovat. Am văzut, totodată, că este foarte mare abuz în dosarul meu".

Azi-noapte, doar interlopul de 26 de ani a decis să vină acasă şi să se predea. Poliţiştii l-au aşteptat pe aeroportul Otopeni şi l-au dus în Arestul Central. 

Florin Duduianu este în continuare urmărit internaţional. Cei doi fraţi sunt acuzaţi de tâlhărie şi şantaj.

Este vorba despre dosarul în care mai mulți maneliști îi acuză pe membrii clanului Duduianu că i-ar fi obligat să cânte gratis la petreceri sau le dădeau bani pentru a se lăuda, iar la final le luau banii înapoi. Astfel de situații ar fi avut loc încă din anul 2015. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » "Mă duc să-mi fac check-in, să vadă toată Poliţia Română". Ștefan Duduianu, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi români, s-a predat