Antena Meniu Search
x

Video Tragedia din Bacău: Mihai îşi dedicase toată tinereţea boxului. La locul dramei, familia îi plânge dispariţa. "E al doilea frăţior care moare"

Întâmplare şocantă în Bacău! Un fost boxer a murit după un conflict în stradă. Ar fi lovit, din greşeală, oglinda unei maşini, şi şoferul l-a atacat. Agresorul a fugit dar a fost prins de poliţişti şi reţinut 24 de ore. Medicii spun că a suferit un accident vascular cerebral şi nu a mai putut fi salvat. Procurorii nu au putut dovedi deocamdată o legătură directă între lovituri şi deces, aşa că, în această seară, bătăuşul va fi eliberat. 

de Redactia Observator

la 07.07.2022, 19:53

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incidentul şocant s-a întâmplat într-un cartier din Bacău. Mihai, fost boxer, era pe stradă, în faţa blocului, când s-a întâlnit cu un individ cu care se certa de mai mulţi ani. Imediat, au sărit scântei. 

Bărbat implicat în scandal: Dacă nu apărea duba, ori muream eu, ori el de mâna mea. 

Sora vitimei: Fratele meu i-a spus: Du-te, mă, mai încolo! Şi ăsta de frică, îl ştia că a fost boxer, l-a împins. Şi l-a împins în maşină, în oglindă. 

Pe acelaşi subiect

Martor: Simulau nişte mişcări de box aşa. Şi ăla, din întâmplare, l-a împins peste o maşină care venea pe interzis pe aici. 

Mihai a atins oglinda dubei. În camionetă erau doi tineri. Furios, şoferul ar fi coborât de la volan şi ar fi început scandalul. De la ameninţări şi înjurături s-ar fi ajuns imediat la bătaie. Individul l-ar fi lovit puternic în gât şi peste faţă. Fostul boxer n-a ripostat şi la un moment dat s-a prăbuşit pe asfalt.

Mort după un conflict în trafic

Clara Mihociu, reporter Observator: Duba în care se aflau şoferul şi cei doi pasageri venea din acea direcţie. Mergeau, practic, pe interzis. Au oprit doar preţ de câteva momente aici, unde s-a întâmplat tot confictul. După care, s-au făcut nevăzuţi.

Bărbat: De la înălţimea asta a căzut, că a căzut cu fundul pe botul unei maşini şi de acolo în cap.

Sora vitimei: Aici a căzut! E al doilea frăţior, în urmă cu o lună şi două săptămâni a murit fratele meu geamăn. Era mai mare cu mine cu un sfert de oră. 

Fuga şoferului a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din zonă. A reuşit să ajungă însă doar până la ieşirea din oraş. Poliţiştii au pus mâna pe el şi l-au dus la audieri.

Mihai avea 53 de ani. Toată tinereţea şi-o dedicase boxului şi devenise printre cei mai buni sportivi înainte de revoluţie. Dominase ringul de zeci de ori. La sfârșitul anilor 80, la campionatele naţionale, se bătea, de la egal la egal, cu marele campion Francisc Vaștag.

Renunţase la box în urmă cu 30 de ani. Azi, la locul tragediei, nepoata sa a adus cupele şi medaliile pe care le-a câştigat de-a lungul carierei. 

Nepoata victimei: Prima lui cupă...Se lăuda la toată lumea cu cupa asta. El avea interdicţie să dea o palmă sau un pumn. Ultimul lui meci a fost la 24 de ani.

Vecină: Nu trebuia să fie omorât. oamenii sunt aşa de răi..poate a greşit, poate a ameţit. s-a dus în maşina lui...dar să se dea jos să-l omoare?!

Şoferul dubei a fost reţinut pentru 24 de ore, dar va fi eliberat. Necropsia arată că fostul sportiv a făcut accident vascular cerebral. Medicii legişti trebuie să stabilească acum dacă loviturile încasate i-au declanşat accidentul vascular. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Tragedia din Bacău: Mihai îşi dedicase toată tinereţea boxului. La locul dramei, familia îi plânge dispariţa. "E al doilea frăţior care moare"