Antena Meniu Search
x

De nervi că nu avea cheile la el, un bărbat din Tulcea a spart geamurile de la intrarea în bloc

De nervi că nu avea cheile la el, un bărbat din Tulcea a spart geamurile de la intrarea în bloc. Mai mult, tulceanul refuză să schimbe geamurile distruse, informează Mediafax.

De Redactia Observator la 23.11.2021, 15:20
De nervi că nu avea cheile la el, un bărbat din Tulcea a spart geamurile de la intrarea în bloc
- Profimedia

Jandarmii au fost sesizați, luni seară, de către o femeie din orașul Tulcea, că un vecin a spart geamurile de la intrarea în blocul unde locuiește. Femeia a declarat că a auzit zgomote ca și cum s-ar sparge ceva afară, în fața blocului unde locuiește. A ieșit în fața blocului și a observat toate geamurile sparte de la intrare. Femeia le-a spus jandarmilor că de vină este un vecin de la etajul al treilea, care înjură des și tulbură liniștea.

Bărbatul nu vrea să plătească paguba

Jandarmii l-au găsit pe bărbatul în vârstă de 46 de ani, care a recunoscut fapta și a spus că, atunci când s-a întors acasă, a observat că nu avea cheile la el de la intrarea în bloc. De nervi că nu există un interfon la intrarea în bloc și că nu a putut apela la niciun vecin, a spart geamurile și astfel a reușit să ajungă în apartamentul său. De asemenea, bărbatul a ținut să precizeze că nu își ia angajamentul să schimbe geamurile distruse de el. Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru distrugere.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » De nervi că nu avea cheile la el, un bărbat din Tulcea a spart geamurile de la intrarea în bloc