Antena Meniu Search
x

Foto „Cui m-ai lăsat? Nu pot trăi fără tine”. O mamă îşi plânge fiica de 12 ani, ucisă pe trecere de un troleibuz. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum, în Chişinău

Sfârşit dramatic pentru o copilă de 12 ani. A murit după ce a fost lovită mortal de un troleibuz pe trecere de pietoni. Impactul a fost fatal pentru Anastasia, care era singură la părinţi.

de Monica Palade

la 27.03.2023, 16:52

Devastată, mama Anastasiei a scris un mesaj emoţionant ăe pagina sa de Facebook. „Fiica mea, cui m-ai lăsat? Nu pot trăi fără tine…”, a scris femeia. Incidentul dramatic a avut loc pe 24 marți, pe bulevardul Mircea cel Batrân, din sectorul Ciocana, din Chişinău.

Capăt de drum 

Potrivit realitatea.md, Anastasia a încercat să traverseze strada regulamentar la o trecere de pietoni nedirijată, când a fost izbită în plin de un troleibuz de pe ruta nr. 13 condus de o șoferiță. Taxatoarea susținea că s-a întâmplat în afara trecerii, însă imaginile surprinse și distribuite pe rețele o contrazic și confirmă versiunea polițiștilor. Copila a decedat pe loc, din cauza traumatismelor incompatibile cu viața. Șoferița a fost reținută pentru 72 de ore.

Anastasia era elevă a Liceului Teoretic „Dacia” cu predare în limba rusă din același sector. La una dintre postările de pe rețelele sociale, ar fi comentat o profesoară. „Nu a ajuns la lecție… a fost un copil minunat. Eleva mea iubită”.

Duminică, fata a fost condusă pe ultimul drum de zeci de apropiaţi, vecini şi prieteni. Sute de oameni au venit să îşi ia rămas bun de la fata care avea întreg viitorul în faţa ochilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » „Cui m-ai lăsat? Nu pot trăi fără tine”. O mamă îşi plânge fiica de 12 ani, ucisă pe trecere de un troleibuz. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum, în Chişinău