Antena Meniu Search
x

Decizia neinspirată luată de un băiat de 14 ani din Gorj. S-a trezit urmărit de poliţie şi răsturnat cu maşina

Un adolescent gorjean în vârstă de 14 ani a profitat de lipsa de acasă a tatălui pentru a-i fura maşina. Zis şi făcut, s-a urcat alături de un bărbat în autoturismul neînmatriculat şi a pornit la drum pe raza comunei Bolboşi. Însă lipsa plăcuţelor de înmatriculare le-a atras atenţia poliţiştilor, iar după o "urmărire" de nici 500 de metri, băiatul s-a răsturnat cu maşina. În urma accidentului a fost întocmit dosar penal.

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 16:14

maşină de poliţie în România
Cum a fost prins "şoferul" de 14 ani - Shutterstock

Un adolescent în vârstă de 14 ani dintr-o comună din judeţul Gorj este cercetat penal după ce a furat autoturismul neînmatriculat al tatălui său şi a făcut accident, răsturnându-se cu maşina.

Cum a fost prins "şoferul" de 14 ani

Evenimentul a avut loc pe Drumul Judeţean 673 din comuna Bolboşi. Poliţiştii din comună au observat, în trafic, un autoturism care nu avea montate plăcuţele cu numerele de înmatriculare.

”S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însă autoturismul şi-a continuat deplasarea, poliţiştii pornind în urmărirea acestuia. După o distanţă de aproximativ 500 de metri, autoturismul a fost identificat răsturnat, în afara părţii carosabile, iar în habitaclu nu se afla nicio persoană”, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Gorj, potrivit news.ro.

Pe acelaşi subiect

Furase maşina de la tatăl lui

Verificările făcute de poliţişti arată că autovehiculul nu era înmatriculat şi fusese furat de către un tânăr de 14 ani care, profitând de faptul că tatăl lui nu este acasă, a luat maşina acestuia şi a plecat pe drum cu ea. Tot în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în autoturism se mai afla un bărbat de 34 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma accidentului a fost întocmit dosar penal pentru furt în scop de folosinţă şi conducere a unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Decizia neinspirată luată de un băiat de 14 ani din Gorj. S-a trezit urmărit de poliţie şi răsturnat cu maşina