Antena Meniu Search
x

Video Decizie în premieră luată de o instanţă din Galaţi. Un bărbat trebuie să execute un an de închisoare pentru că a omorât câinele vecinului

Decizie în premieră a unei instanţe din Galaţi. Un bărbat a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, după ce a ucis câinele vecinului. Procesul se judeca de trei ani de zile iar acum a ajuns la final.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 18.01.2022, 20:42

Vezi și

În 2019, un bărbat şi-a curăţat ţurţurii de pe balcon, iar gheaţa a căzut pe un alt balcon. Cei doi vecini s-au întâlnit pe casa scării, iar cel pe balconul căruia au căzut ţurţurii era însoţit de un câine din rasa Amstaff. Celălalt bărbat a scos un cuţit şi a vrut să-şi atace vecinul, moment în care câinele a sărit în apărarea stăpânului şi a fost înjunghiat.

Chiar dacă a fost dus la un medic veterinar, animalul nu a mai putut fi salvat. De atunci, agresorul a fost cercetat de poliţişti, iar anul trecut în luna martie instanţa a decis că bărbatul trebuie să facă închisoare. Decizia nu era definitivă. Acum, Curtea de Apel Galaţi a decis faptul că bărbatul trebuie să primească o pedeapsă de un an de închisoare cu executare şi în plus trebuie să plătească şi daune morale de 5.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Decizie în premieră luată de o instanţă din Galaţi. Un bărbat trebuie să execute un an de închisoare pentru că a omorât câinele vecinului