Antena Meniu Search
x

Video Declarația bărbatului care a sechestrat-o și violat-o timp de 6 zile pe fata de 13 ani din Sighetu Marmației: "Nu am ştiut că e dispărută"

Fata de 13 ani, salvată după şase zile de la dispariţie, rămâne în grija statului. Nu vrea să se întoarcă acasă, iar autorităţile încearcă să afle de ce.Între timp, apar detalii şocante: îl cunoştea de mult pe individul la care a fost găsită şi primea frecvent droguri de la el. Ca în multe alte cazuri descoperim că tragedia putea fi evitată dacă autorităţile îşi făceau treaba: cazul era în vizorul DIICOT de 8 luni.

de Redactia Observator

la 15.11.2023, 08:02

Declarația bărbatului care a sechestrat-o și violat-o timp de 6 zile pe fata de 13 ani
Declarația bărbatului care a sechestrat-o și violat-o timp de 6 zile pe fata de 13 ani

Sara, fata de 13 ani, a refăcut traseul de coşmar al ultimelor zile. La reconsituire au ieşit la iveală detalii şocante. Copila s-ar fi cunoscut cu individul de 34 de ani cu multe zile înainte de dispariţie. Mai mult, acesta i-ar fi dat droguri şi ar fi convins-o să îi trimită poze în ipostaze indecente. Individul cunoscut in lumea virtuala cu numele "mănuşa albă" a şantajat-o pe copilă că îi va trimite mamei ei, profesoară, fotografiile la şcoală.

În ziua dispariţiei, individul ar fi chemat o din nou la el şi pentru că fata a refuzat a continuat cu aceleasi amenintari. Speriată ca pozele ar putea fi facute publice, fata a fugit de acasă. A plecat in parcul gradina morii din sighet cu gandul de a si pune capat zilelor.

A salvat o de la înec, dar a dus o acasa la el unde au început abuzurile.

Mihai Gherman, comisar șef IPJ Maramureș: Şi în trecut a mai avut tentative de sinucidere! Din informaţiile noastre, şi acum a avut intenția de a se sinucidere şi această persoană a salvat-o de la înec.

Pe acelaşi subiect

A salvat o de la înec, dar a dus o acasa la el unde au început abuzurile. Individul are altă variantă.

Discuție polițist - agresor

Polițist: Te-ai culcat cu ea? Ai violat-o?

Agresor: Nu am violat-o domne, ea voia să fim împreună.

Polițist: Dar e un copil de 13 ani, mă!

Agresor: I-am zis să îşi continue şcoala şi să meargă mai departe.

Polițist: De ce nu ai anunţat poliţia?

Agresor: Nu am ştiut că e dispărută!

Polițist: Cum nu ai ştiut?!

Vecinii recunosc că au văzat-o însa niciunul nu a anunțat poliția.

Vecin: "A fost drogată. Am văzut când am dus-o, că el era sub înfluenţa drogurilor."

Autortităţile se confruntă cu o altă problema pentru care nu au inca o explicatie. După ce a fost salvată, fata a refuzat să se intoarca acasă. Este in grija statului si ar putea ajunge in plasament.

Adrian Mândru, purtător de cuvânt DGASPC Maramureș: Minora se află la un centru de primire in regim de urgentă într-un centru din Sigheţu Marmaţiei unde beneficiază de înghrijiri de specialitate​.

Autorităţile de la protecția copilului au trimis prihologi sa discute cu părintii ei pentru a afla de ce se teme copila să revină în familie. După ce și-a văzut copilul salvat, mama fetei a avut un mesaj pentru alți părinți.

Apropiatii cred ca drama putea fi prevenita.

La începutul acestui an, contul de instagram al fetei a fost spart, iar poze indecente, de altfel aceleasi pe care le avea si agresorul au fost postate intr un story. În acel moment, mama fetei a depus o sesizare la DIICOT. Din luna aprilie atunci când a fost făcută plângerea şi până acum, autorităţiele nu au mai făcut niciun demers pentru a nu se ajunge aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Declarația bărbatului care a sechestrat-o și violat-o timp de 6 zile pe fata de 13 ani din Sighetu Marmației: "Nu am ştiut că e dispărută"