Antena Meniu Search
x

Video Filmul sechestrării adolescentei din Sighetu Marmației, după ce a fost salvată iniţial chiar de violator. Fata refuză să se întoarcă la părinţi

Fata de 13 ani, salvată după şase zile de la dispariţie, rămâne în grija statului. Nu vrea să se întoarcă acasă, iar autorităţile încearcă să afle de ce. Între timp, apar detalii şocante: îl cunoştea de mult pe individul la care a fost găsită şi primea frecvent droguri de la el. Ca în multe alte cazuri descoperim că tragedia putea fi evitată dacă autorităţile îşi făceaua treaba: cazul era în vizorul DIICOT de 8 luni.

de Redactia Observator

la 14.11.2023, 19:57

Vezi și

Sara, fata de 13 ani, a refăcut traseul de coşmar al ultimelor zile alături de psihologi, poliţişti şi procurori. La reconsituire au ieşit la iveală detalii şocante. Copila s-ar fi cunoscut cu individul de 34 de ani cu multe zile înainte de dispariţie.

Mai mult, acesta i-ar fi dat droguri şi ar fi convins-o să îi trimită poze în ipostaze indecente. Individul cunoscut in lumea virtuala cu numele "manusa albă" a şantajat o pe copila că îi va trimite mamei ei, profesoară, fotografiile la şcoală.

În ziua dispariţiei, individul ar fi chemat o din nou la el

În ziua dispariţiei, individul ar fi chemat o din nou la el şi pentru că fata a refuzat a continuat cu aceleasi amenintari. Speriată ca poyele ar putea fi facute publice, fata a fugit de acasă. A plecat in parcul gradina morii din sighet cu gandul de a si pune capat zilelor.

Pe acelaşi subiect

Mihai Gherman, comisar șef IPJ Maramureș: Şi în trecut a mai avut tentative de sinucidere! Din informaţiile noastre, şi acum a avut intenția de a se sinucidere şi această persoană a salvat-o de la înec.

A salvat o de la înec, dar a dus-o acasă la el unde au început abuzurile. Anchetatorii spun că fata a fost victima agresiunilor sexuale în zilele în care a fost captivă în casa bărbatului.

Agresorul: Nu e adevărat, nu am violat-o! Am avut grijă de ea şi am dus-o acasă. Nu am ştiut că e dispărută!

Vecinii recunosc că au văzat-o însă niciunul a anunțat poliția. O explicație ar fi că le-a fost teamă de individul care este extrem de agresiv.

Vecinii recunosc că au văzat-o însă niciunul a anunțat poliția

Autortităţile se confruntă cu o altă problema pentru care u au inca o explicatie. După ce a fost salvată fata a refuzat să se întoarca acasă. Este in grija statului si ar putea ajunge in plasament.

Adrian Mândru, purtător de cuvânt DGASPC Maramureș: Având în vedere evoluţia cazului, a fost instituită o măsură de protecţie specială în regim de urgenţă. Minora se află la un centru de primire in regim de urgentă într-un centru din Sigheţu Marmaţiei unde beneficiază de înghrijiri de specialitate.

Autorităţile de la protectia copilului au trimis prihologi sa discute cu parintii ei pentru a afla de ce se teme copila sa revina in familie. Dupa ce si-a vazut copilul salvat, mama fetei a avut un mesaj pentru alti parinti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Filmul sechestrării adolescentei din Sighetu Marmației, după ce a fost salvată iniţial chiar de violator. Fata refuză să se întoarcă la părinţi