Antena Meniu Search
x

Video Deja năpăstuiţi de inundaţii, vremea nemiloasă le-a mai dat o lovitură doljenilor din mai multe sate. Dezastru în tot judeţul

Mai multe sate din Dolj sunt în continuare sub ape. În comunele Cernăteşti si Grecești, pompierii au scos oamenii pe brațe, în toiul nopții, din mijlocul puhoaielor dezlănțuite.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 17.06.2023, 15:09

Vezi și

"Oriunde privim în jurul nostru este dezastru. A doua răbufnire a naturii a fost mult mai agresivă decât cea de ieri şi i-a prins pe oameni deja obosiţi şi disperaţi după furtuna de zilele trecute. Peste 90 de persoane sunt evacuate în momentul de faţă din comunele Cernăteşti şi Greceşti, însă încă mai sunt oameni la care salvatorii nu au putut să ajungă înaintea puhoaielor. De exemplu, în spatele meu sunt circa 20 de locuinţe la care încă mai sunt oameni rămaşi sinistraţi", arată Cristina Oprea, reporter Observator.

Vremea. Dezastru după inundaţiile din Dolj

"Puhoaiele au adus inclusiv copaci smulşi din rădăcini. Este dezastru în întreg judeţul. Sunt drumuri judeţene care sunt închise, de pildă drumul 606 C. Noi am încercat să ajungem aici, însă nu se poate înainta pe el decât cu tractorul. Zeci de gospodării, şcoli, instituţii publice au fost inundate, iar terenurile agricole sunt şi ele sub apă. Doi metri sub apă, spun fermierii de aici. Pagubele sunt enorme şi încă departe de a fi evaluate", spune Cristina Oprea, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Deja năpăstuiţi de inundaţii, vremea nemiloasă le-a mai dat o lovitură doljenilor din mai multe sate. Dezastru în tot judeţul