Antena Meniu Search
x

Video Delta Dunării, cuprinsă de flăcări uriașe. Pompierii au dus o luptă contracronometru pentru stingerea incendiului

Misiune contracronometru pentru pompierii din Tulcea. Zeci de hectare de stuf şi vegetaţie uscată s-au făcut scrum, în apropiere de Murghiol. Pompierii au intervenit imediat pentru stingerea flăcărilor, însă misiunea lor a fost îngreunată, când au ajuns într-o zonă inaccesibilă pentru autospeciale. Abia după multe ore de luptă cu flăcările au reuşit să izoleze incendiul.

de Redactia Observator

la 22.02.2023, 07:38

Vezi și

Incendiu puternic în Delta Dunării. Zeci de hectare au fost cuprinse de flăcări. Pompierii Detașamentului Tulcea au intervenit pentru protecția unor obiective economice și limitarea extinderii unui incendiu produs la vegetație uscată și stuf în apropierea localității Murighiol.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 20 de hectare într-o zonă inaccesibilă pentru autospecialele de stingere. "Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea aduce aminte încă o dată cetățenilor că incendierea vegetației uscate este strict interzisă cu atât mai mult în Delta Dunării. Astfel de acțiuni necugetate pot avea urmări deosebit de grave pentru viața locuitorilor, a habitatelor naturale și pentru bunurile semenilor noștri", au transmis reprezentanții ISU. 

Şi în Runcu, județul Gorj, au ars câteva hectare de vegetaţie, iar flăcările s-au extins rapid, din cauza vântului puternic. După 3 ore, pompierii au reuşit în cele din urmă să stingă incendiul de aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Delta Dunării, cuprinsă de flăcări uriașe. Pompierii au dus o luptă contracronometru pentru stingerea incendiului