Antena Meniu Search
x

Demitere la Tarom, după cursa anulată de la Amsterdam. Cel puţin şase români au fost uitaţi pe aeroport

Demitere la Tarom, după ce avionul trimis să-i recupereze pe pasagerii blocaţi de peste 12 ore a lăsat pe aeroport cel puţin şase persoane.

Conducerea Tarom l-a revocat din funcţie pe reprezentantul companiei de la Amsterdam, după ce avionul trimis să-i recupereze pe pasagerii blocaţi de peste 12 ore a lăsat pe aeroport cel puţin şase persoane.

UPDATE 13:30 Werner Wilhelm Wolff, director general Tarom, a discutat cu cei şase pasageri ai zborului ROT364 care au rămas la Amsterdam şi i-a asigurat că se caută rute alternative pentru a-i aduce cât mai repede posibil la Bucureşti.

Tarom a trimis duminică dimineaţă o aeronavă care să-i aducă în ţară pe cei 120 de pasageri români blocaţi peste 12 ore în aeroportul din Amsterdam din cauza unor probleme tehnice ale aeronavei, dar cel puţin şase dintre ei au fost uitaţi pe aeroport.

În urma incidentului, conducerea Tarom a decis să-l revoce din funcţie pe reprezentantul companiei la Amsterdam.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi avionul de întoarcere ar fi avut probleme tehnice şi nu a putut respecta programul de decorare, avionul fiind programat să se ridice de la sol la 7:30, dar a decolat la 8:30.

Compania a format o celulă de criză care analizează acest incident şi caută soluţii pentru a-i aduce în ţară pe cei şase români uitaţi în Amsterdam.

Sursa: Observator, News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Demitere la Tarom, după cursa anulată de la Amsterdam. Cel puţin şase români au fost uitaţi pe aeroport