Antena Meniu Search
x

Cursă Tarom anulată la Amsterdam. 120 de de pasageri români au rămas blocați pe aeroport peste 12 ore (Video)

Zeci de pasageri români au rămas blocați pe aeroportul din Amsterdam după ce cursa Tarom care urma să-i aducă în România a fost anulată.

Zeci de pasageri români au rămas blocați pe aeroportul din Amsterdam după ce cursa Tarom care urma să-i aducă în România a fost anulată. Avionul avea ca destinație Aeroportul Otopeni.

UPDATE 12:20 Tarom confirmă revocarea din funcţie a reprezentantului Tarom Amsterdam, printr-un comunicat oficial transmis de companie.

UPDATE 12:00 Situaţia devine tot mai complicată. Tarom ar fi trimis duminică dimineaţă un avion care să-i preia pe pasageri, dar unii pasageri, care ar fi dormit la hotelul de lângă aeroport, au fost uitaţi acolo. Aeronava a decolat spre Bucureşti fără toţi pasagerii din avionul blocat, cursa fiind programată să se ridice de la sol în jurul orei 10:00, ora României, scrie News.ro

UPDATE 11:30 Celulă de criză la Tarom. Responsabilul Tarom de la Amsterdam ar fi fost revocat din funcţie, după ce directorul general nu a primit lista cerută cu pasagerii zborului, potrivit unor informaţii pe surse. 

UPDATE 10:40 Cei 120 de pasageri a unei curse Tarom sunt blocaţi de peste 12 ore în aeroportul din Amsterdam. Pasagerii s-au plâns de serviciile proaste de comunicare ale companiei de stat, iar unii dintre ei au dormit în aeroport. Un pasager a afirmat că a primit pe Facebook o confirmare că va veni o aeronavă Tarom duminică dimineaţă pentru a-i prelua pe călători. Între timp, pe reţelele de socializare au apărut imagini postate de pasagerii cursei anulate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zborul avionului Tarom a fost anulat din motive tehnice. Pasagerii care urmau să urce la bord au rămas blocați pe aeroportul olandez Schiphol.

Cursa Tarom 364 urma să decoleze la ora 20.00 din Amsterdam și să aterizeze la 23.45 în București, pe Otopeni.

Pe 10 noiembrie, un alt zbor Tarom, cursă Bruxelles - București, a fost anulat din motive tehnice. Printre cei aflați la bord erau Ministrul Apărării Mihai Fifor, comisarul român Corina Creţu,  europarlamentari şi Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cursă Tarom anulată la Amsterdam. 120 de de pasageri români au rămas blocați pe aeroport peste 12 ore (Video)