Antena Meniu Search
x

Denisa, o copilă din Botoșani, a plecat la miezul nopții de acasă și nu s-a mai întors. A fost găsită de polițiști câteva ore mai târziu

Denisa Mihaela Amăruiți, o fată de 13 ani din localitatea Cristești, județul Botoșani, a fost dată dispărută de familie, după ce a plecat de acasă, la miezul nopții, și nu s-a mai întors. Polițiștii au cerut ajutorul populației pentru a da de urma fetiței și, din fericire, a fost găsită câteva ore mai târziu.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.06.2022, 09:53

Denisa, o fată de 13 ani din Botoșani, a plecat în toiul nopții de acasă și nu s-a mai întors. Copila este căutată de familie și polițiști - IPJ Botosani / Observator

Actualizare 9:45. Fetița a fost identificată în noaptea de 18 spre 19 iunie, în jurul orei 4:30, în localitatea de domiciliu. Copila nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială:

Alerta la 112 a fost dată azi noapte. Părinții copilei le-au spus agenților că fata lor a plecat de acasă în jurul orei 24:00 și nu s-a mai întors.

"În această noapte, 18 spre 19 iunie 2022, polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră de 13 ani, din comuna Cristești, a părăsit voluntar domiciliul, în jurul orei 24:00, iar până în prezent nu a revenit", au transmis reprezentanții IPJ Botoșani.

Pe acelaşi subiect

Denisa Mihaela Amăruiți, dispărută în Botoșani, este căutată de familie și poliție

Semnalmente Denisa Mihaela Amăruiți:

  • aproximativ 1,56 m înălțime
  • 45 de kilograme
  • ochi albaștri
  • păr șaten de lungime medie
  • pistrui în zona obrajilor

Fetița purta un hanorac  și colanți de culoare maro, iar în picioare avea șlapi (mărime mai mare).

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea celor doi sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Denisa, o copilă din Botoșani, a plecat la miezul nopții de acasă și nu s-a mai întors. A fost găsită de polițiști câteva ore mai târziu