Antena Meniu Search
x

Cadavrul descompus al unei femei, găsit într-un șanț la 6 zile de la dispariţie. Un bărbat a fost văzut când muta cadavrul, în SUA

Un bărbat a fost arestat, după ce trupul descompus al unei femei date dispărute a fost găsit într-un șanț de către două persoane care îşi plimbau câinii. Stephanie Lynn Shenefield, în vârstă de 38 de ani, a fost descoperită în Palmetto, Florida, după ce a dispărut pe 2 iunie din Bradenton.

de Redactia Observator

la 13.06.2022, 16:25

Cadavrul descompus al unei femei, găsit într-un șanț la 6 zile de la dispariţie
Cadavrul descompus al unei femei, găsit într-un șanț la 6 zile de la dispariţie - Manatee Sheriff

Femeia a fost dată dispărută de mama ei, care a spus că familia ''știa că ceva nu este în regulă'' atunci când nu au auzit de ea. Dispozitivele digitale ale lui Shenefield i-au condus în cele din urmă la casa lui William Redden, în vârstă de 51 de ani, unde poliția a spus că a mers cu un Uber la primele ore ale dimineţii de 3 iunie.

Bărbatul a fost surprins de camere când urca cadavrul în maşină

Mai târziu în aceeaşi zi, Redden a fost surprins pe camera de supraveghere a casei sale, ducând o femeie afară din casa lui și punând-o în mașină. Bărbatul a fost arestat joi și acuzat de mânuire fără drept a unui cadavru, deținerea unei arme de foc de către un infractor condamnat și deținerea unei arme de foc modificate, conform Daily Mail

Șeriful Rick Wells a declarat pentru Sun: ''Familia știa că ceva nu este în regulă. Acest lucru era total în afara caracterului lui Stephanie''. Anchetatorii au declarat că Redden a cooperat inițial cu poliția, permițându-le să-i percheziționeze casa. Oamenii legii au adăugat că, după ce au găsit imagini cu el purtând pe braţe ceea ce credeau a fi un cadavru, bărbatul nu a mai cooperat. Redden rămâne în arest, după ce a fost trimis în judecată. 

Familia și prietenii au început să împartă pliante în care se specifica şi o recompensă oferită celor care ofereau mai multe informaţii despre fata dispărută. În cele din urmă, nişte oameni care îşi plimbau câinii au descoperit cadavrul. ''Stephanie era într-o stare avansată de descompunere aşa că ne-a luat ceva timp să o identificăm și să anunțăm familia'', au spus oamenii legii.

Prietena lui Shenefield, Jennifer Massrock, a povestit pentru Spectrum News despre șocul când a primit vestea tragică: ''O să facem dreptate pentru Stephanie''. Vineri a fost efectuată o autopsie pentru a stabili cauza și felul în care aceasta s-a stins din viaţă, a declarat purtătorul de cuvânt al biroului șerifului, Randy Warren.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Cadavrul descompus al unei femei, găsit într-un șanț la 6 zile de la dispariţie. Un bărbat a fost văzut când muta cadavrul, în SUA