Antena Meniu Search
x

Foto Denisa-Anamaria, o fată de 16 ani din Brăila, este dată dispărută de 12 zile. Poliția cere ajutorul populației

Denisa-Anamaria, o fată de 16 ani din comuna Surdila-Găiseanca, județul Brăila, a fost dată dispărută de către familie. Copila a plecat de acasă în noaptea de 8 spre 9 octombrie și nu s-a mai întors. Polițiștii cer ajutorul populației pentru a-i da de urmă.

de Redactia Observator

la 20.10.2022, 13:07

Denisa-Anamaria, fată din Brăila dată dispărută
Denisa-Anamaria, o fată de 16 ani din Brăila, este dată dispărută de 11 zile. Poliția cere ajutorul populației - IPJ Brăila

"La data de 09.10.2022, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Surdila-Găiseanca, a sesizat dispariţia fiicei sale, LEPĂDATU DENISA-ANAMARIA, în vârstă de 16 de ani, care, în noaptea de 8 spre 9 octombrie, ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit", a transmis IPJ Brăila.

Adolescenta are 155 centimetri înălțime, 55 de kilograme, față ovală, păr șaten, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul dispariției purta geacă de fâș de culoare galben și pantofi sport de culoare alb.

Poliția precizează că pentru Denisa-Anamaria a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional, acordul de mediatizare fiind obținut ulterior sesizării.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Denisa-Anamaria, o fată de 16 ani din Brăila, este dată dispărută de 12 zile. Poliția cere ajutorul populației