Antena Meniu Search
x

Video Descoperire înfiorătoare pe un traseu montan din Gorj. Rămășițele unei femei, găsite lângă un rucsac cu haine și mai multe pastile antidepresive

Anchetă complicată în Gorj după ce au fost descoperite rămăşiţele unei femei pe un traseu montan, într-o zonă intens vizitată de turişti. Fragmentele osoase au fost găsite în Cheile Sohodolului. De acolo, criminaliştii au ridicat şi un rucsac în care se aflau pastile şi haine. Deocamdată nu se ştie identitatea victimei, dar se bănuieşte că ar putea fi vorba de o femeie dată dispărută anul trecut. Legiştii vor stabili cauza morţii. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 27.03.2023, 10:00

Vezi și

Descoperirea a fost făcută în apropiere de punctul Inelul Doamnei, în Cheile Sohodolului, una dintre cele mai vizitate zone din judeţul Gorj. 

Diana Speretoiu, reporter Observator: Un turist a fost cel care a alertat Poliţia. Rămăşiţele umane au fost găsite în apropiere de zona de belvedere. Criminaliştii au mai ridicat de acolo şi un rucsac.

Surse din rândul anchetatorilor spun că ar fi vorba despre o femeie. Rămăşiţele au fost împrăştiate pe o suprafaţă destul de mare, cel mai probabil, de animalele sălbatice. Tot acolo, criminaliştii au găsit şi mai multe pastile antidepresive. Zona unde s-a întâmplat tragedia este un loc unde urcă turiştii să admire cheile de sus. 

Diana Speretoiu, reporter Observator: Inelul Doamnei e preferat de turiştii care ajung în Cheile Sohodolului. Vorbim de un traseu destul de solicitant  care este parcurs de drumeţi într-o oră şi jumătate.

Pe acelaşi subiect

Cadavrul i-ar aparţine unei femei din Hunedoara, dată dispărută anul trecut

Oana Vlăduţ, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj: Poliţiştii au identificat mai multe fragmente osoase, un rucsac şi câteva articole de îmbrăcăminte. 

Sabin Cornoiu, şeful Salvamont: Nu credem că dificultatea traseului i-a creat probleme femeii. Poate avea anumite probleme medicale şi efortul a fost mult prea mare pentru ea, dar din ce am văzut la faţa locului, ea a stat într-un loc, s-a odihnit, şi-a pus rucsacul pe un copăcel, deci a stat ceva timp acolo. Nu era foarte aproape de potecă şi dacă au mai trecut turişti pe acolo, dacă n-au sesizat un anumit miros sau n-au ieşit din perimetrul potecii, 10-15 centimetri, s-o vadă, nu aveau cum s-o observe.

Cadavrul i-ar aparţine unei femei din Hunedoara, dată dispărută anul trecut, însă deocamdată nu i-a fost stabilită oficial identitatea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Descoperire înfiorătoare pe un traseu montan din Gorj. Rămășițele unei femei, găsite lângă un rucsac cu haine și mai multe pastile antidepresive