Antena Meniu Search
x
LIVE

Moarte învăluită în mister: Cadavrul unui bărbat, găsit într-un canal betonat din Piteşti. Un trecător a făcut descoperirea macabră

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, vineri, într-un canal betonat din municipiul Piteşti, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul.

De Redactia Observator la 24.03.2023, 22:23
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

"În seara zilei de 24 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi în mod direct de către o persoană despre faptul că ar fi observat, într-un canal betonat, o persoană decedată. La locaţia indicată, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind solicitat sprijinul pompierilor argeşeni pentru scoaterea trupului neînsufleţit", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti. În urma verificărilor, s-a constatat că este vorba de un bărbat în vârstă de 59 de ani.

"Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei în cauză", precizează IPJ Argeş. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Moarte învăluită în mister: Cadavrul unui bărbat, găsit într-un canal betonat din Piteşti. Un trecător a făcut descoperirea macabră