Antena Meniu Search
x

Descoperirea GROAZNICĂ a anchetatorilor, în cazul bebeluşului găsit mort, sâmbătă, în curtea casei, într-o comună din Sălaj: a fost crimă!

Un bebeluş fără viaţă a fost găsit în curtea unei case din Fodora, judeţul Sălaj. Trupul nou-născutului era învelit într-o plapumă şi într-o avansată stare de degradare. Anchetatorii au descoperit un detaliu înfiorător legat de decesul acestuia. Chiar mama pruncului este cea care l-a ucis!

Un bebeluş fără viaţă a fost găsit în curtea unei case din Fodora, judeţul Sălaj. Trupul nou-născutului era învelit într-o plapumă şi într-o avansată stare de degradare. Anchetatorii au descoperit un detaliu înfiorător legat de decesul acestuia. Chiar mama pruncului este cea care l-a ucis!

Tânara mai are doi copii, din relaţii anterioare, şi nu este căsătorită! Parchetul Sălaj a emis un comunicat în acest sens:

"În ceea ce privește măsurile preventive luate în cauzele instrumentate de procurori, la data de 4 iunie, duminică, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpata Blăjan Daniela Nicoleta, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, faptă prevazută și pedepsită de art. 188 alin. 1 C.p. rap. la art. 199 alin. 1 Cod penal. În sarcina acesteia s-a reținut faptul că în cursul lunii februarie 2017, a aruncat peste fiica să în vârstă de două luni, o plapumă, după care a părăsit locuința, iar când s-a reîntors după o perioada de timp, aceasta decedase. Prin ordonanța din data de 04.06.2017 s-a luat măsura controlului judiciar față de inculpata Blăjan Daniela Nicoleta, pentru o perioada de 60 de zile, de la data de 4 iunie până în data de 2 august, inclusiv, instituindu-se obligația acesteia de a nu depăși limita teritorială a județului Sălaj. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei și stabilirii răspunderii penale. Precizăm ca punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată în comunicatul emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Având în vedere cele constatate de anchetatorii, autoritățile au decis că tânăra din Fodora nu poate avea grijă și de ceilalți doi copii ai săi, de 3 și 4 ani, astfel că aceștia au fost preluați de urgență de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sălaj. Cei doi copii  au fost cazați în Centrul de Regim de Urgență nr. 1 Zalău, iar autoritățile încearcă darea acestora în plasament la bunicii materni."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Descoperirea GROAZNICĂ a anchetatorilor, în cazul bebeluşului găsit mort, sâmbătă, în curtea casei, într-o comună din Sălaj: a fost crimă!