Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini cu barca răsturnată în Mureş, în care s-au urcat 12 persoane. A fost găsită la 4 km distanţă de locul în care s-a răsturnat

Continuă căutările după ce o barcă în care erau 3 familii s-a răsturnat în Mureş. Un copil de nici 4 ani a murit iar alţi doi minori şi doi adulţi sunt daţi dispăruţi. În ambarcaţiune erau 12 oameni, dintre care 6 copii. Unii au reuşit să se agaţe de crengile unor copaci şi s-au salvat, alţii au fost traşi însă de curenţii puternici. Zeci de salvatori sunt acum la faţa locului şi încearcă să-i găsească pe cei dispăruţi.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 01.05.2023, 13:31

Vezi și

Este foarte greu de spus cât va dura acţiunea de căutare. Este o întreagă desfăşurare de forţe, sunt peste 40 de pompieri din două judeţe care participă la acţiune, 13 bărci şi 4 scafandri profesionişti. Misiunea nu este deloc uşoară. La 2 metri distanţă de mal, râul are o adâncime şi de 6 metri, iar vizibilitatea este zero.

În continuare, un tată şi cei doi copii ai săi, precum şi un tânăr de 27 de ani sunt dispăruţi. Cele trei familii voiau să ajungă în localitatea Periam de pe celălalt mal al râului. Ancheta a scos la iveală foarte multe nereguli. Bărbatul de 32 de ani care conducea barca a fost reţinut pentru 24 de ore. Oamenii legii au descoperit că aceasta era băut, avea o alcoolemie de 0,31 la mie, nu avea certificat să conducă ambarcaţiunea, iar aceasta nu era înmatriculată. Barca a fost găsită la 4 kilometri distanţă faţă de locul în care s-a scufundat seara trecută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu barca răsturnată în Mureş, în care s-au urcat 12 persoane. A fost găsită la 4 km distanţă de locul în care s-a răsturnat