Antena Meniu Search
x

O frumoasă scriitoare din Iași și-a pus capăt zilelor la numai 30 de ani (Foto)

Helena Corogodă, o tânără scriitoare din Iași, și-a pus capăt zilelor la numai 30 de ani. Cel care a găsit-o a fost chiar iubitul ei, un scriitor din București.

Helena Corogoda si-a pus capat zilelor intr-un apartament din centrul Iașiului

Helena Corogodă, o tânără scriitoare din Iași, și-a pus capăt zilelor la numai 30 de ani. Cel care a găsit-o a fost chiar iubitul ei, un scriitor din București.

Cumplita tragedia s-a petrecut într-un apartament din centrul orașului Iași, pe 24 ianuarie, în timp ce în fața blocului mii de oameni erau prinși în Hora Unirii.

Premiată la numeroase concursuri de profil și cunoscută în mediul literar pentru stilul ei unic și frumusețea deosebită, Helena Corogodă locuia cu chirie în Iași, împreună cu iubitul ei, scriitorul Paul Mihalache.

Pe 23 ianuarie, cei doi iubiți ar fi avut o discuție cel puțin ciudată la telefon, iar dimineață, bărbatul s-a dus direct la apartamentul în care locuia Helena, însă nu a putut să intre, iar tânăra nu i-a răspuns la telefon.

Pe acelaşi subiect

Drept urmare, el a sunat la numărul unic de urgență 112, iar un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență s-a deplasat la fața locului.

Pompierii au spart un geam al apartamentului și au intrat în interior. Helena Corogodă a fost găsită spânzurată cu o eșarfă, în bucătăria apartamentului, de o țeavă de gaz.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » O frumoasă scriitoare din Iași și-a pus capăt zilelor la numai 30 de ani (Foto)