Antena Meniu Search
x

Video Detalii din culisele vizitei Regelui Charles în România. S-a schimbat sau nu faţă de vremea când era prinţ

Reporterul Observator Bianca Iacob a fost timp de cinci zile pe urmele regelui Charles. A stat aproape de rege pentru că l-a însoţit peste tot, în popasurile pe care le-a făcut acesta în locurile de care s-a îndrăgostit cu mulţi ani în urmă, în Transilvania, în Valea Zălanului sau la Viscri. Iată cu ce impresii a rămas după această vizită.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 07.06.2023, 14:41

Vezi și

"Am plecat de joi spre Valea Zălanului. Am avut prima intervenţie joi, în legătură cu ce urma să se întâmple acolo. Gabriel Crişan şi Marian Stănescu - cei doi băieţi ai mei cu care am făcut o super echipă pe imagine, fotografii. Vineri a ajuns Majestatea Sa. Am încercat să ne sincronizăm pe jurnal, însă a ajuns cu câteva minute după. Toată lumea aştepta sosirea Majestăţii Sale. Eram puţin emoţionată pentru că evenimentul era complet diferit faţă de oricare altul la care eu fusesem până atunci, în calitate de reporter", spune Bianca Iacob, reporter Observator.

Vizita Regelui Charles al III-lea în România

"Aveam o listă de întrebări pe care aş fi vrut să i le pun, însă o alegi pe cea mai bună pe moment. Ce mănâncă? Asta a fost o întrebare foarte des rostită. A răspuns, a mers la oameni... Foarte simplu, cu bucurie pe chip, i-a îmbrăţişat, a pupat femeile din sat cu care se ştia şi pe care le văzuse atunci. Îl aşteptaseră ore întregi în poartă, cu flori rupte din curte. Mi s-a părut spectaculos gestul", spune Bianca Iacob, reporter Observator.

S-a schimbat ceva faţă de vremea când Regele Charles era prinţ şi venea în România? "Absolut nimic. E aceeaşi persoană, şi-am vorbit de foarte multe ori despre cum poate coborî cu uşurinţă de pe tron şi poate să fie simplu, să exprime căldură şi bucurie. Nu trecea pe la oameni, să întindă mâna şi atât. Îi întreba de unde sunt, cât stau în zonă... Erau oameni din Germania, Australia. Erau foarte fericiţi. O doamnă avea lacrimi în ochi, o copilă îi făcuse un desen", spune Bianca Iacob, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Detalii din culisele vizitei Regelui Charles în România. S-a schimbat sau nu faţă de vremea când era prinţ